Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Venster Techniek BV

Venster Techniek levert diverse dorpels, glas- en aanslagprofielen en dichtingsprofielen voor zowel houten als kunststof kozijnen. Met ruim 20 jaar ervaring bieden wij klantgerichte oplossingen in wonen voor de hele bouwkolom. Door ons te verdiepen in het proces van onze klanten zorgen we voor de hoogste kwaliteit in producten en support. Zo blijft Venster Techniek oplossingsgericht en innovatief van bestelling tot levering met een tastbare meerwaarde. Door onze persoonlijke aandacht en loyale inzet zetten wij ons graag in voor duurzame relaties. Met de vier zekerheden van Venster Techniek zeggen wij dan ook nooit ‘nee’ maar liever ‘ja, en’.

De vier zekerheden van Venster Techniek

Venster Techniek is gedreven om al haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom streven we naar goede duurzame samenwerkingen waarbij de klant onze meerwaarde ervaart in mens en techniek.

Klantspecifieke oplossing
Venster Techniek gelooft niet in ‘One Size Fits All’. We denken graag mee met afwijkende, specifieke wensen en eisen in de gehele bouwkolom. Onze diepe kennis van product en proces bij onze opdrachtgevers is hiervoor de basis.

Op tijd geleverd
Onze just in time levertijd is prettig sneller. Door een strakke controle over ons interne proces en met logistiek in eigen hand maken we elke afspraak waar. De spoedlevering tegen meerprijs staat niet in ons woordenboek. Specifieke klantwensen ook qua levertijd zien we daarom altijd als een uitdaging.

Optimaal afgestemd op productie en montageproces van de klant
Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Met als onderscheid een snellere, betere productie bij onze klanten. En een betere montage cq herstel op de bouw. Da’s wel zo LEAN.

Innovatieve oplossingen voor een optimaal woongenot
We zijn pas blij als onze organisatie, producten en service bijdragen aan een opdrachtgever en bewoner. Bij problemen – ook na oplevering – denken we in oplossingen.

algemene informatie

Services Kozijnindustrie Adres Ericaweg 9
7021 PB Zelhem
Nederland
Telefoonnummer 0314 625933 E-mailadres info@venstertechniek.nl Website venstertechniek.nl/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details