Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuwe onderdorpels positief ontvangen
Op Polyclose hadden de bezoekers veel interesse voor de innovaties van Venster Techniek.

Nieuwe onderdorpels positief ontvangen

Zoals ieder jaar, wist Venster Techniek ook op de afgelopen Polyclose het vakpubliek met diverse innovaties te verrassen. Nadat op de editie van vorig jaar de EEAS kunststof hefschuifdorpeloplossing voor GEALAN-profielen werd gepresenteerd, was het dit keer de beurt aan een nieuwe doorontwikkelde versie voor de toonaangevende profielhuizen SCHÜCO en VEKA.

Deze uitvoering van EEAS, die naar verwachting vanaf medio mei leverbaar is, werd door de talrijke aanwezigen heel positief ontvangen. De uitvoering voor GEALAN werd reeds getest met 650 Pa en scoort volgens de fabrikant uitmuntend qua wind- en waterdichtheid. Ook de nieuwe onderdorpel voor SCHÜCO en VEKA zal aan deze strenge test worden onderworpen.

Daarnaast kon in Gent een tweede nieuwe vinding van Venster Techniek in volle glorie worden bewonderd: de EEVD SCHÜCO CT70, een klantspecifiek vlakprofiel onderdorpel voor de chaletbouw. Ook deze vinding, die eveneens medio mei op de markt komt, kon rekenen op veel interesse van de bezoekers.

Een derde noviteit op de beurs was een sluitplaat voor dubbele deuren die in het midden van de dorpel kan worden geplaatst, zodat de kans op fouten wordt beperkt.

Al met al toont sales manager Herben Heino van Venster Techniek zich dan ook tevreden over het verloop van de vakbeurs. “We kunnen terugkijken op een heel fraaie editie van Polyclose. Weliswaar kwam de beurs op woensdag nog wat langzaam op gang, maar op donderdag en vrijdag werd dat ruimschoots goedgemaakt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details