Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
De optelsom van innovatie, kennisdeling en duurzaamheid: live at Polyclose
Een impressie van de herkenbare open stand van Venster Techniek voor Polyclose 2024. “Wees welkom en uitgenodigd!”

De optelsom van innovatie, kennisdeling en duurzaamheid: live at Polyclose

Onderdorpelspecialist presenteert diverse nieuwe vindingen 

Met als doel kozijnfabrikanten écht verder te helpen, streeft Venster Techniek ernaar om haar klanten doorlopend te inspireren. Tegelijk wil de onderdorpelproducent uit Zelhem graag fungeren als een waardevolle partner die voortdurend inzet op excellentie, innovatie, kennisdeling en duurzaamheid. Het zijn juist díe karaktertrekken die het bedrijf via de presentatie van verschillende nieuwe oplossingen tijdens Polyclose aan de buitenwacht toont. 

De afgelopen jaren heeft Venster Techniek zich intensief beziggehouden met de ontwikkeling en vervaardiging van innovatieve onderdorpels voor de kunststof kozijnindustrie. Oplossingen die een perfecte combinatie vormen met de verdiepte profielen die binnen de Nederlandse markt in hoofdzaak worden gebruikt. “Precies daardoor spelen we met dit product gericht in op de wensen van onze klanten in de kunststof kozijnindustrie”, aldus Thomas Keizer, medeverantwoordelijk voor de innovaties van Venster Techniek. “Zij zijn op zoek naar hoogwaardige, duurzame en eenvoudig te bewerken onderdorpels die als modulaire oplossing voor uiteenlopende toepassingen kunnen worden gebruikt. In die specifieke behoefte voorzien we.”

De EEAS-dorpel van Venster Techniek; een stabiele basis voor kunststof hefschuif-oplossingen.

Uitbreiding

Was tot voor kort het programma onderdorpels van Venster Techniek al zeer uitgebreid, de recente samenwerkingen met diverse profielhuizen hebben geleid tot een verdere optimalisatie en vergroting van het productengamma. Zo heeft Venster Techniek in kozijnenland sterk indruk gemaakt met de oplossingen die het specifiek voor de profielen van GEALAN ontwikkelde. Een initiatief dat het startpunt vormt om samen met afnemers nieuwe stappen vooruit te maken. 

“Onze klanten willen innoveren en zoeken naar hoogwaardige, duurzame, aantrekkelijke en milieuvriendelijke oplossingen”, vervolgt Keizer. “Binnen Venster Techniek omarmen we dat voornemen en geven we er graag op eigen titel verder invulling aan. Vooral in de vorm van innovatieve productoplossingen en structurele samenwerkingsverbanden.”

De EEAL-dorpels van Venster Techniek; de slimme modulaire basis om een kunststof kozijn op te bouwen.

Nieuwe onderdorpel 

Tijdens Polyclose showt Venster Techniek met gepaste trots de vruchten die de vernieuwingsdrift andermaal heeft opgeleverd. Eén daarvan betreft de hoogwaardige onderdorpeloplossing voor SCHUCO-profielen. Een vinding met een mooie voorgeschiedenis, zo blijkt. “In 2022 hebben we op Polyclose onze hef-schuifdorpeloplossing voor GEALAN-profielen gepresenteerd”, vertelt de voor verkoop verantwoordelijke Herben Heino. 

“Dit heeft onze klanten die met de profielen van SCHUCO werken dusdanig geïnspireerd dat ze ons hebben gevraagd om een soortgelijke onderdorpel te vervaardigen voor de hef-schuiftoepassingen van SCHUCO. Aan dat verzoek hebben we natuurlijk heel graag gehoor gegeven. Het heeft geresulteerd in de ontwikkeling en productie van de EEAS SCHUCO LIVING, de uit glasvezelversterkt kunststof gemaakte dorpel die in Gent in volle glorie kan worden bewonderd.”

Herben Heino, salesmanager: “Zullen we het samen eens over dé basis van een succesvolle samenwerking hebben…?”

Samen

Dat laatste geldt ook voor de EEVD SCHUCO CORONA, de klantspecifieke vlakprofiel onderdorpel voor de chaletbouw. Ontwikkeld en ontworpen door Venster Techniek met een scherp oog voor verwerkingsgemak en een naadloze integratie binnen de werkprocessen van de klant. ‘Samen’ is dan ook het sleutelwoord van deze innovatie die met diverse andere productoplossingen tussen 17 en 19 januari in Gent kan worden bewonderd. 

“Polyclose is een perfect decor om onze toegevoegde waarden aan branchegenoten te tonen en tegelijkertijd iedereen binnen de sector van nieuwe inspiratie te voorzien”, meent Heino. “Dat alles gericht op dat ene centrale doel: “Er samen wat moois van maken!”    

Meer informatie vindt u op: www.venstertechniek.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details