Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Terug naar overzicht

Xinnix Door Systems bv

Xinnix ontwerpt, creëert en produceert deursystemen voor binnendeuren. Met onze constructie-elementen is het mogelijk een tijdloos mooi interieur te creëren.

De naam Xinnix (Ik zie niks) omschrijft perfect het resultaat dat onze deursystemen bereiken, naadloze onzichtbare deuren. Om deze deuren zonder omlijsting te bekomen wordt er gebruik gemaakt van een aluminium frame dat in de muur gemonteerd wordt.

Het inbegrepen beslag omvat 3D onafhankelijk regelbare scharnieren en een Xinnix magneetslot. Meer dan 30 soorten verschillende sluitingswijzes, waaronder elektrische driepuntsluitingen, zijn mogelijk. Het systeem kan toegepast worden voor draaideuren tot op 3500 mm hoogte.
Brandwerende en/of akoestische systemen zijn ook mogelijk in dezelfde stijl, volledig naadloos. De klassieke logge branddeur kan dus vervangen worden door een design Xinnix branddeur.

Naast de volledig vlakwandige binnendeuren heeft Xinnix ook schuifdeursystemen in haar gamma. Deze schuifdeursystemen zorgen ervoor dat de deur volledig weg in de muur kan schuiven. Deze deur, die tot 3500 mm hoog en tot 3000 mm breed per deurblad kan meten, verdwijnt volledig in de gewone muurdikte. Zowel voor houten als glazen, enkele als dubbele deuren zijn er oplossingen beschikbaar.

In lijn van deze vlakwandige systemen heeft Xinnix de XP50© ingewerkte plinten gecreëerd. Deze plinten worden volledig geïntegreerd in de muur om dezelfde trend van de deuren aan te houden.

Om dit minimalistische designinterieur af te werken heeft Xinnix haar eigen gamma deurkrukken.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Deursystemen Adres Generaal Deprezstraat 2/010
8530 Harelbeke
België
Telefoonnummer +32 56 73 50 00 E-mailadres [email protected] Website xinnixdoorsystems.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details