Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
AGC verdubbelt de garantieperiode voor brandwerend glas Pyrobel en Pyrobelite

AGC verdubbelt de garantieperiode voor brandwerend glas Pyrobel en Pyrobelite

Door de garantieperiode wereldwijd te verlengen van 5 jaar naar 10 jaar wil AGC zich ambiëren als dé veilige en 100% betrouwbare keuze voor brandwerend glas, ook op lange termijn.

In de afgelopen 40 jaar heeft AGC zijn deskundigheid op het gebied van brandwerend glas bewezen.

Het merk Pyrobel staat al jaren bekend om zijn buitengewone stabiele kwaliteit en veiligheid. Met dit volledig assortiment van Pyrobel levert AGC betrouwbare en duurzame brandwerende oplossingen.

Pyrobel(ite) is gelaagd brandwerend glas van AGC die tot wel 180 minuten brandwerend is dankzij doorzichtige opschuimende tussenlagen. Er zijn verschillende klassen van Integriteit, Integriteit en Stralingsbeperking tot Integriteit en Isolatie.

Deze nieuwe garantieperiode geldt voor Pyrobel en Pyrobelite wanneer deze beglazing is geïnstalleerd in toepassingen met een 4-zijdig omkaderend kozijn en geldt voor zowel enkelglas als isolatieglas. De garantie dekt onder meer optische defecten zoals het ‘haze’-effect en ‘bubbels’. De garantie is niet van toepassing indien de instructies van AGC voor verwerking, verpakking, opslag, vervoer, installatie, plaatsing, gebruik of onderhoud niet worden nageleefd.

De garantieperiode gaat in voor alle Pyrobel en Pyrobelite beglazingen die vanaf 01/09/2020 in rekening worden gebracht. De garantie wordt geactiveerd als AGC de claim accepteert, vervolgens wordt de beglazing gratis vervangen en geleverd.

Door te kiezen voor Pyrobel of Pyrobelite kan men zich gerust voelen over de veiligheid van zowel personen, bezittingen als gebouwen.

Ga naar www.agc-pyrobel.com voor meer informatie over opslag, verwerking en installatie van Pyrobel en Pyrobelite.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details