Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Bevestigingselement voor moderne profielsystemen

Bevestigingselement voor moderne profielsystemen

Nabeschouwing Fensterbau

Al tientallen jaren is Fensterbau Frontale het platform waar Dr. Hahn, de welbekende Duitse deurscharnierspecialist, nieuwe oplossingen presenteert aan het internationale vakpubliek. Dit jaar lag de nadruk op technische productvarianten en nieuwe scharnierseries.

Vooral op het gebied van scharnierbevestiging was er iets spannends te zien: de KT-FIX compact, een bevestigingselement speciaal ontwikkeld voor moderne PVC-U profielsystemen. Volgens Tonny Maes, verkoper bij Dr. Hahn, biedt de KT-FIX compact veel voordelen: “Dit opbouwscharnier beschikt over een geïntegreerd spreidbussysteem. Dat zorgt, ook bij nieuwe profielseries die op de markt komen, voor een veel stabielere bevestiging. Bovendien wordt vervorming van het profiel tegengegaan, waardoor de deur veel stabieler staat.”

Tot de overige noviteiten op de beurs behoorde onder meer een nieuwe scharnierserie die de verwerking in de werkplaats en op de werf bijzonder snel en eenvoudig maakt. Bovendien werd het Hahn AT Rollenband-scharnier aangevuld met een variant die aangepast is voor opdeksituaties.

Al met al kan Dr. Hahn met een tevreden gevoel terugkijken op Fensterbau Frontale, waar het opnieuw veel internationale bezoekers mocht verwelkomen. Daarmee was het na BAU in München de best bezochte beurs sinds tientallen jaren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details