Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Alles in het teken van de partner en de klant

Alles in het teken van de partner en de klant

Partners zijn van goudwaarde en de klant is koning – fabrikanten weten dat, maar het is niet evident om steeds weer in te spelen op hun veeleisende vragen. Bij Eko-Okna streven ze de perfectie in zowel product als service na en laten daarvoor niets aan het toeval over.

Eko Okna

Continue ontwikkeling van nieuwe producten, vier productiesites met volledig geautomatiseerde productielijnen, een eigen vloot vrachtwagens, ondersteuning van partners in elke fase van een verkooptraject, een individuele behandeling van de klanten, …, het zijn maar enkele troeven van de Poolse producent van onder meer profielen voor ramen en deuren.

Eko Okna
Eko-Okna is gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren uit kunststof en aluminium, maar ook schuifdeursystemen, poorten, rolluiken, muggenramen, vensterbanken, winkelpuien en gevelsystemen.

Eko-Okna bestaat sinds 1998 en heeft haar hoofdzetel in het zuiden van Polen, vlakbij de grens met Tsjechië. “We zijn uitgegroeid tot één van de voornaamste Europese producenten van profielen voor ramen en deuren uit kunststof en aluminium. Daarnaast leveren we schuifdeursystemen, poorten, rolluiken, muggenramen, vensterbanken, winkelpuien en gevelsystemen”, zegt commercieel directeur Michal Maciejewski. “Onze partners en klanten staan steeds centraal. We gaan samen met hen op zoek naar een gepaste oplossing voor hun project – een basisproduct of een speciale ontwikkeling op maat. We werken ook continu aan de optimalisatie van onze bestaande producten en de uitbreiding van ons gamma. Zo produceren we sinds begin 2018 ook omheiningen.”

Eko Okna

Perfectie in product en service
Bij Eko-Okna weten ze dat je als fabrikant dagelijks moet blijven werken aan de relatie met partners en klanten. Ze laten dan ook niets aan het toeval over en streven op alle vlakken de perfectie na. Partners kunnen in elke fase van een verkooptraject bij Eko-Okna terecht voor technisch advies, informatie over levertijden of individuele ondersteuning. Ze kunnen ook product- en montagetrainingen volgen of een rondleiding in één van de productiesites volgen.

Eko Okna“Voor de klant zijn vooral prijs, kwaliteit van product en service en een snelle en betrouwbare levering primordiaal. Dankzij een uitgebreid verkoopnetwerk in verschillende landen kunnen we klanten ondersteunen in twaalf talen en ook inspelen op trends in specifieke landen”, vult Maciejewski aan.

Eko OknaEko-Okna werkt continu aan de relatie met partners en klanten: technische ondersteuning, product- en montagetrainingen, continue productontwikkeling, 4 volledig geautomatiseerde productiesites, een eigen vloot met 260 vrachtwagens,… .

“We besteden ook veel aandacht aan een snelle levering. De productie van standaardproducten in één van de hypermoderne, geautomatiseerde productiesites neemt zeven dagen in beslag. We beschikken bovendien over een vloot van tweehonderdzestig vrachtwagens, uitgerust met een heftruck, die de producten overal in Europa op korte termijn leveren.”

Tekst: Johan Debaere   |  Beeld: Eko-Okna

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details