Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Beslagspecialist zoekt verbinding op alle fronten
Move: betaalbare luxe voor particuliere en openbare gebouwen.

Beslagspecialist zoekt verbinding op alle fronten

Het maken van connecties is een tweede natuur.

Bij MACO Beschläge – één van de wereldmarktleiders op het gebied van raam-, deur- en hefschuifbeslag – draait alles om het maken van de verbinding. Altijd en overal. Tussen producten en partners, maar ook binnen de bedrijfsmuren en op het duurzaamheidsfront. Het is een filosofie die onder de noemer ‘We connect’ tijdens de aanstaande editie van HoutPro+ wederom in volle glorie zicht- én tastbaar zal zijn. Namens MACO Benelux nodigt Sales Director Harold Wisselink u van harte uit voor een bezoek aan stand 6340 (hal 6). Voor een moment van verbinding én het bewonderen van diverse nieuwe automatiserings- en smart-home oplossingen van het concern.

Harold Wisselink, Sales Director Benelux We connect: Products People & Sustainability.

Het maken van connecties is bij MACO Beschläge een tweede natuur. En verbinden is binnen de onderneming een breed begrip. “‘We connect’ staat niet alleen voor ons mechanisch en elektronisch beslag, maar ook voor intern en extern partnerschip, onze ondernemingskracht en de zorg voor de wereld van morgen”, verklaart Wisselink het bedrijfscredo van de Oostenrijkse aanbieder van innovatieve systeem- en veiligheidsoplossingen. “Binnen de kaders van innovatie en duurzaamheid zijn we continu bezig met het slaan van bruggen. Tussen onze geavanceerde producten en met onze gewaardeerde grondstofleveranciers en partners. Tegelijk zoeken we constant de samenwerking met ons moederbedrijf in Oostenrijk. Juist díe aanpak stelt ons in staat om vanuit een globale benadering de lokale behoeften van onze afnemers en gebruikers op maat in te vullen.”

M-TS: het snelle en stille motorslot.

Diverse noviteiten

Ramen die elektronisch te openen zijn, informatie over de openingsstatus van ramen en deuren, deuren openen via een slimme app: het zijn zomaar wat voorbeelden van wat de markt vandaag de dag vraagt. MACO demonstreert dergelijke innovaties en interacties met behulp van diverse productoplossingen tijdens HoutPro+ 2022, de krachtige reünie van houtverwerkend Nederland.

Het loont van 1 tot en met 4 november alleszins de moeite om af te reizen naar de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Zeker wanneer het de noviteiten van MACO betreft. Wisselink zet er alvast een aantal in de spotlights. “Met Move, het resultaat van de samenwerking met Hautau, presenteren we een luxe en praktisch te monteren schuifsysteem dat zich kenmerkt door een buitengewoon soepele en foutloze werking. De scheiding van schuif- en vergrendelingstechniek maakt dit systeem geschikt voor uiteenlopende gebruikers en toepassingen binnen particuliere en openbare gebouwen, zoals hotels.”

Via het snelle en stille motorslot M-TS, de intelligente combinatie van mechanica en motorisering,  opent MACO een nieuw marktsegment. Net als bij de A-TS wordt de aanpersdruk van dit slot gerealiseerd door de driedagschoten systeem. Echter bij de M-TS kun je via de twee haken en nachtschoot elektrisch vergrendelen ook elektrisch ontgrendelen.

“De M-TS staat voor veiligheid en gemak”, vervolgt Wisselink. ” Zo is de bediening mogelijk over o.a. de cilinder, wandschakelaar of de MACO App. De geïntegreerde slotbewaking is te combineren met diverse smart home-systemen.”

De innovatieve slotbewakers mTronic en eTronic zijn de ideale partners voor de controle van het raam. Ter plaatse én onderweg. Beide met elkaar te combineren systemen blinken uit in veelzijdigheid. “Zo kunnen beide producten onafhankelijk van het beslag worden geïnstalleerd, zelfs op een later tijdstip. In elk profiel en materiaal. De mTronic past bovendien ook in huisdeuren en schuifdeuren van kunststof en hout”, besluit Wisselink. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details