Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Combinatie van beproefde producten en nieuwigheden
BUVA presenteerde de allereerste GVK onderdorpel voor aluminium kozijnen.

Combinatie van beproefde producten en nieuwigheden

Nabeschouwing Polyclose

BUVA

BUVA is een one-stop-shop voor hang- en sluitwerk, onderdorpels, hardglas, profielen en ventilatieroosters. Dat kwam tijdens Polyclose duidelijk naar voren. Het bestaande productassortiment en de diverse noviteiten werden hierbij volledig afgestemd op de meest voorkomende systeemhuizen en profielseries.

Dé primeur was een allereerste glasvezelversterkte kunststof (GVK) onderdorpel voor aluminium kozijnen, een uitbreiding van het bestaande assortiment dorpels voor de houten en kunststof kozijnindustrie. “Groot voordeel van deze onderdorpel is de look die de gevel een uniek aanzicht geeft”, vertelt Niels Marijnissen. “De onderdorpel zorgt daarnaast voor veel installatiegemak bij de monterende partijen. De dorpel is door slechts één vakman te assembleren, waardoor grote efficiëntieslagen gemaakt kunnen worden.”

Nieuw binnen het assortiment hang- en sluitwerk was de automatische veiligheidsdeurvergrendeling Autolock AV4D van Winkhaus. “Deze meerpuntssluiting vergrendelt de deur betrouwbaar zonder het draaien van de sleutel”, legt Niels Marijnissen uit. “Bij het dichttrekken van de deur worden via een centraal gelegen magneetactivering in het kozijn de dichtingselementen en haakschoten in gang gezet om de deur tegen ongewenste toegang te beveiligen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details