Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Bouwbeslag

Deurbeslag geeft de finishing touch

Intersteel_ProjectOmmen_15-11-2019

15 november 2019 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Adel verplicht, zo moet Sindy Klunder gedacht hebben. Sindy is interieurontwerpster en eigenaresse van Het Wolthuis Interieur & Design. Het spreekt daarom voor zich dat zij bij het ontwerpen van haar nieuwe, moderne woning en kantoorruimte te Ommen de lat hoog had gelegd. Op de beurs Architect@work kwam Sindy in aanraking met de producten van Intersteel en was meteen verkocht. Inmiddels is de woning voorzien van schitterend deurbeslag van Intersteel, uitgevoerd in rvs.

Het woonhuis in Ommen, tevens kantoor van Wolthuis Interieur & Design.

 

Dedem Architectuur uit Dedemsvaart tekende de woning, die gesitueerd is in het buitengebied van Ommen. Een fraai en modern vormgegeven pand, waar het riant en comfortabel wonen en werken is, in een inspirerende omgeving. Sindy heeft zelf het interieur ontworpen en uitgevoerd. In harmonie met de moderne vormgeving en de toegepaste materialen viel de keuze op het hoogwaardige en moderne deurbeslag van Intersteel. Rvs-beslag met vlakke magneetrozetten uit de serie Bau-stil.

Minimalistische en esthetische uitstraling

“Voor mijn woning was ik op zoek naar deurbeslag met een minimalistische uitstraling dat qua aanzicht rank toont. Deze klink met rozet past daar perfect bij”, schetst Sindy. Het deurkruk garnituur met de subtiele, vlakke rozetten van slechts 3 mm dikte is onzichtbaar bevestigd op het deurblad. Geheel in stijl zijn ook onzichtbare scharnieren gebruikt en zijn de deursloten voorzien van magnetische dagschoten. Fraaier, stiller en veiliger. Dat laatste vanwege het feit dat er geen dagschoot uit de deur steekt wanneer de deur open is. Sluiten gebeurt geruisloos en comfortabel.

“Door het magneetslot is er ook geen aanzet in het kozijn nodig, wat meewerkt aan dat strakke aanzicht”, aldus Sindy. “In mijn werk zoek ik vaak naar contrasten en probeer ik daarin de juiste combinatie te maken met materialen. De plafond-hoge deuren en het strakke deurbeslag zijn daar een mooi voorbeeld van.” De aanblik van het minimalistisch vormgegeven hang- en sluitwerk op de fraaie houten deuren, in houten kozijnen, is verrassend subtiel en levert een ingetogen resultaat op.

Geheel in stijl zijn ook onzichtbare scharnieren gebruikt en zijn de deursloten voorzien van
magnetische dagschoten.

 

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: Modern & Strak, Landelijk & Klassiek of Vintage & Retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten tot stand gekomen, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer-ondersteunend aanwezig. Meer informatie vindt u op de website van Intersteel. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details