Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Ramen & Deuren

Diverse gaassoorten; voor elk wat wils

interhor-01-kopieren

25 juni 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Het gaas is het hart en de ziel van elk type insectenwering. Aan het woord is Maud van Neer van Interhor Horsystemen. “Voor iedere toepassing is een specifiek gaas beschikbaar. Interhor levert dan ook een veelvoud van gaassoorten om aan iedere persoonlijke wens voor insectenwering te kunnen voldoen. Al deze gaassoorten hebben één ding gemeen: de hoogste kwaliteit, een lange levensduur en een fraaie en tijdloze uitstraling.

Gaas voor insectenwering is er in allerlei soorten en maten. Er is een ruime keuze, zowel
qua kleur als qua licht- en luchtdoorlatendheid. Naast het standaard antraciet en grijs fiberglass-gaas biedt Interhor een complete selectie van gaassoorten die allemaal worden geproduceerd onder strenge voorwaarden en voldoen aan veeleisende specificaties. Maud: “Op dit moment is ons Bellavista-gaas een populair alternatief voor bijvoorbeeld standaard grijs of antraciet. Dit omdat Bellavista zonder meerprijs leverbaar is en betere prestaties levert als het gaat om doorkijk en luchtdoorlatenheid.”

Bijzondere gaassoorten

Andere populaire gaassoorten die Interhor verwerkt in zijn professionele raam- en deurhorren zijn onder andere het unieke Transpatec®, het Petscreen-gaas dat extra scheurvast is waardoor het perfect geschikt is voor huisdierbezitters en Transpatec Feinmasch ofwel Pollenwerend gaas. “Transpatec heeft een briljante doorkijk naar buiten en een tot wel 140% betere luchtdoorlatendheid dan standaard glasvezel insectengaas”, legt Maud uit.  “Met Transpatec blijft de doorkijk naar buiten behouden, is de lichtinval naar binnen gegarandeerd en kan men genieten van frisse lucht in huis, zonder vervelende insecten.”

interhor

Uniek is verder het Transpatec Feinmasch® Gewebe waarbij Interhor de combinatie maakt van Transpatec® en pollenwerend gaas. “Dankzij de kleine maaswijdte biedt het gaas een openheid van maar liefst 65% en een 20% hogere luchtdoorlaatbaarheid in vergelijking met standaard fiberglass-gaas. Het gaas is daarnaast bewezen effectief: tot 90% bescherming tegen gras-, en loofboompollen dankzij het gebruik van een speciale coating. Transpatec Feinmasch Gewebe heeft dus een dubbele werking; bescherming tegen de kleinste insecten én  pollen.”

Interhor biedt een grote verscheidenheid aan horren waarin de gaassoorten geplaatst kunnen worden. Dat varieert van vaste raamhorren en raamrolhorren tot draaihorren, draaihordeuren, pendeldeuren en schuifhordeuren. “Desgewenst kunnen we ook screendoek of andere zonwerende doeken in vaste raamhorren zetten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een permanente koepelzonwering te produceren.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details