Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Een binnendeur die klopt!

Een binnendeur die klopt!

Op zoek naar passende binnendeuren? Ook een eigen ontwerp is mogelijk.

Breen Belgium is sinds 1986 actief op de Belgische markt als producent en groothandel van binnendeuren van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is steeds innovatief, het volgt de trends goed én maakt waar wat wordt beloofd: binnendeuren die kloppen in alle facetten.

Breen Belgium heeft momenteel 35 verschillende series binnendeuren beschikbaar met daarbinnen diverse modellen. Ook wordt, binnen ­diverse reeksen, de mogelijkheid geboden om een binnendeur naar eigen ontwerp te laten uitvoeren. Binnendeuren van diverse houtsoorten, gefineerde deuren, paneeldeuren of strakke deuren, glazen deuren, deuren met bijzondere elementen (wat dacht u van een stenen inleg), stalen deuren et cetera. En binnen al deze verschillende soorten deuren biedt Breen Belgium standaardmaten, maatwerk en eventuele bewerkingen als deuraanpassingen, inkasting en afwerking. Breen Belgium gaat zeer ver om u een deur te bezorgen die klopt. 

Nieuwe typen binnendeuren lijken de ‘ouderwetse’ paneeldeur langzamerhand wat te verdringen, maar desondanks blijven deze lakstijldeuren een belangrijke en gevraagde binnendeur. Goed verenigbaar met een klassiek ingerichte woning, maar ook in een moderne woning een uitstekende sfeerbrenger. Breen Belgium heeft zes verschillende series paneeldeuren gegrondlaagde lakstijldeuren in haar assortiment: Ecolac, Classic, Corbusier, Eurolac, M2 Primer en Variante Classic. Al deze verschillende series paneeldeuren hebben specifieke stijlkenmerken en kennen een uitzonderlijk hoogwaardig afwerkingsniveau.

Breen Belgium biedt u:

  • een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige binnendeuren;
  • perfecte afwerking tot in detail;
  • een concurrerende inkoopprijs en een consumentenverkoopprijs alsook een gezonde marge;
  • in overleg een zeer goed showroomconcept;
  • promotionele ondersteuning op professioneel niveau;
  • deuren die in uw showroom het verschil maken;
  • deurhoeken waarmee u uw klanten perfect de kwaliteit en constructie kunt tonen;
  • een zeer betrouwbare leverperformance;
  • goede logistiek en eventueel levering op de werf.

Naast de paneeldeuren uit de genoemde series heeft Breen Belgium nog 29 andere deurenreeksen. Bent u geïnteresseerd in binnendeuren die kloppen en daarnaast uw hart, en dat van uw klanten, sneller laat kloppen? Neem gerust contact met ons op en vraag gerust vrijblijvend onze catalogus aan zodat u kunt zien wat wij u kunnen bieden. Ons aanbod is zeer concurrerend en ons prijsniveau eveneens. De kwaliteit van onze binnendeuren zal u zeer aangenaam verrassen.

Ook bent u altijd welkom in onze showroom en werkplaats. De ‘taal’ die wij spreken is grensoverschrijdend: binnendeuren en alles wat hiermee te maken heeft. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details