Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Een deurpaneel op maat voor ieder project:

Een deurpaneel op maat voor ieder project:

Hoe eenvoudig of luxe wilt u het hebben?

In de jaren ‘70 van de vorige eeuw werd de toepassing van sandwichpanelen geïntroduceerd in de Nederlandse bouw. In datzelfde decennium werd Panelen Holland BV opgericht, dat zich niet alleen heeft ontwikkeld tot marktleider in custom made sandwich- en deurpanelen voor met name de gevelbouw, maar ook tot een pionier in materiaaltoepassingen, afwerkingen en veiligheid. Exact conform de beschikbare keurmerken.

“We hebben een uitgebreide kennis en expertise in het verlijmen van diverse soorten materialen”, vertelt Hoofd Verkoop Vincent Wijnja. “Van eenvoudige panelen in Trespa, aluminium, geëmailleerd glas, HPL, Renolit en staal tot en met luxe cassettepanelen, inclusief geïntegreerde steenwolisolatie, randkaders en sparingen. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij sandwich- en deurpanelen in alle soorten en maten produceren. Wij denken graag vanaf de tekentafel/engineering tot en met de uitlevering mee met onder andere gevelbouwers, kunststof en aluminium kozijnenfabrikanten, schildersbedrijven en aannemerspartijen om tot de beste oplossing voor ieder project te komen. Daarbij houden we niet alleen rekening met de esthetische en energetische wensen en het beschikbare budget, maar ook met een optimale inbraakwerendheid. Enkele jaren geleden hebben wij een SKG** certificering behaald. Indien gewenst kunnen al onze sandwich- en deurpanelen conform de technische eisen van dit certificeringssysteem geëngineerd, geproduceerd en geleverd worden. Zo hebben wij een systeem ontwikkeld, waardoor de ruiten niet meer van buitenaf uit het deurpaneel verwijderd kunnen worden.”

Vleugeloverdekkende deuren, conform de SKG** certificering, in Krimpen aan den IJssel.

 

Een kwalitatief hoogwaardige en veilige deur, conform alle keurmerken

“Al sinds de introductie van het SKG keurmerk merken wij dat het veiligheidscertificaat weliswaar in de meeste projectbestekken wordt voorgeschreven, maar in de praktijk niet altijd wordt gehaald”, vertelt Wijnja. “Ook anno 2020 worden voordeuren nog regelmatig zonder certificering opgeleverd. Een gemiste kans, omdat bewoners hiermee niet verzekerd zijn van een kwalitatief hoogwaardige en veilige deur, conform het Bouwbesluit. Als organisatie zetten wij al enkele jaren alles op alles om producten wél te leveren conform de beschikbare keurmerken. Het afgelopen jaar hebben wij onze producten bijvoorbeeld doorontwikkeld en uitvoerig getest, waardoor we volledig aan de SKG** certificering en andere keurmerken zoals MVO, ISO14001, ISO9001 en C2C voldoen.”

Voor ieder project een passende, maatwerk oplossing

Panelen Holland BV is actief in Nederland, België en Duitsland. Dagelijks werken circa zestig medewerkers op twee productielocaties in Oosterwolde aan de ontwikkeling en productie van uiteenlopende sandwich- en deurpanelen.

“Met een eigen metaalbewerkingsafdeling, een complete verlijmstraat en diverse persen kunnen wij voor ieder project maatwerk leveren. Hoe groot of klein de order ook is”, vertelt Wijnja. “Klanten hebben bij ons niet alleen de keuze uit een uitbreid assortiment materialen, maar ook uit diverse uitvoeringen. Van een simpel Trespapaneel tot en met een luxe, inbraakwerende en vleugeloverdekkende deur met sparingen, sponningen en sierkaders en inclusief doorzichtglas, matte beglazing of reliëfbeglazing, waardoor een esthetisch hoogwaardig straatbeeld ontstaat. Benieuwd? Wij verrassen gevelbouwers, kunststof en aluminium kozijnenfabrikanten, schildersbedrijven en aannemerspartijen graag met een ontwerp op maat.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details