Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
GEALAN’s Internationaal Forum voor de Toekomst op 2 en 3 juni 2022 in een nieuw jasje

GEALAN’s Internationaal Forum voor de Toekomst op 2 en 3 juni 2022 in een nieuw jasje

Het Internationaal Forum voor de Toekomst van GEALAN is terug – de bekende evenementenreeks in 2022 voor het eerst in een nieuw jasje: Op 2 en 3 juni 2022 presenteren onze deskundigen branchetrends en productinnovaties. Het programma wordt geïntroduceerd door dr. Greiner (Munich Strategy) met een Keynote-presentatie over strategieën voor de kozijnenbouw in bijzondere tijden. Voor het eerst in een hybride vorm met presentaties ter plekke in Oberkotzau (hoofdvestiging van GEALAN) en via een livestream in heel Europa.

Meer dan twee jaren corona liggen achter ons en daarmee ook het continue afblazen van beurzen. De beurshallen bleven leeg, maar de ontwikkeling bij GEALAN heeft in deze periode allesbehalve stilgestaan.  Nu presenteren onze deskundigen de nieuwste productoplossingen van GEALAN en belangrijke ontwikkelingen in de kozijnenbranche op het Internationaal Forum voor de Toekomst 2022. 

GEALAN waagt zich voor het eerst aan de ‘spagaat’ van onze tijd: Presentaties op locatie in combinatie met digitale presentaties. De meerwaarde van deze nieuwe en gemakkelijke toegankelijkheid ligt voor de hand: Door het Internationaal Forum voor de Toekomst in hybride vorm aan te bieden, wil GEALAN alle klanten en zakenpartners bereiken, ongeacht waar ze zijn en hoeveel tijd ze hiervoor kunnen vrijmaken in dit drukke seizoen. 

Het programma is veelzijdig en afgestemd op de doelgroep van kozijnfabrikanten: Met in totaal vier hoofdthema’s behandelen we de belangrijke actuele vragen van de branche en worden de nieuwste productontwikkelingen van GEALAN gedemonstreerd.

Hoofdthema strategie & inzicht 

De Europese kozijnenmarkt trotseert uitdagende tijden: Eerst COVID-19, toen het tekort aan grondstoffen – het concurrentiekader verandert voortdurend en stelt steeds nieuwe eisen aan bestaande bedrijfsmodellen. In zijn Keynote-presentatie schetst dr. Constantin Greiner, bouwbranchedeskundige bij Bedrijfsconsultancy Munich Strategy, wat van belang wordt en blijft voor bedrijven in de kozijnenbranche: Zo ziet het nieuwe normaal eruit na 2022 en zo stellen kozijnfabrikanten zich succesvol en toekomstgericht op.

Daarnaast licht Eva-Maria Schröder, hoofd van de afdeling Marketingcommunicatie bij GEALAN, de resultaten toe van een exclusief marktonderzoek alsook de belangrijkste besluitvormingscriteria van verschillende doelgroepen. 

Dit geeft geheid impuls aan de ontwikkeling van uw bedrijf.

Hoofdthema producten & technologieën 

Nieuwe designsystemen met de hoogste standaarden van functionaliteit: Onze productontwikkelaars presenteren GEALAN’s nieuwe scala aan systemen met strakke hoeken: van het economische allround- tot het hoogstaande premium-systeem. Voor het eerst presenteren onze productdeskundigen een systeeminnovatie in het 82,5 mm segment, met de focus op design, automatisering van de kozijnproductie en inbraakbeveiliging. Ook wordt een nieuwe ontwikkeling getoond op het gebied van obstakelvrije drempelsystemen. 

Daarnaast worden de innovatietechnologieën van GEALAN toegelicht: actuele methodes op het gebied van lijmen en ons exclusieve oppervlak GEALAN-acrylcolor®, die nieuwe metallic kleuren biedt.

Kom naar onze tentoonstelling van productontwikkeling en toepassingstechniek, vakkundig toegelicht door onze deskundigen.

Hoofdthema duurzaamheid 

Duurzaamheid is het centrale thema van onze tijd en is ook in de kozijnenbranche relevanter dan ooit. Charlotte Röber, directeur van de European Trade Association for Plastic Window Profile System Suppliers (EPPA), licht het Europese duurzaamheidsbeleid toe met speciale aandacht voor kunststof profielen, de ‘Green Deal’ en legt uit wat dit betekent voor kozijnfabrikanten. Daarnaast schetst dr. Michel Sieffert, hoofd van de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling van GEALAN, een beeld van onze verschillende initiatieven voor duurzame producten. 

Door grondstoffen te besparen, recycling en met transparantie maken wij duurzaam ondernemen in de kozijnenbranche mogelijk.

Hoofdthema digitalisering 

De toekomst van de kozijnenbranche is digitaal. Slimme producten van GEALAN staan garant voor maximale energie-efficiëntie, comfort en een gezond woonklimaat. In combinatie met andere onderdelen van het nieuwe automatiseringsmerk TEXINO presenteren wij een breed assortiment aan digitale productoplossingen. Hiermee kunnen kozijnfabrikanten de Smart Home-trend integreren in hun kozijnbedrijf van de toekomst. 

Daarnaast zijn er digitale diensten voor elke stap in de productieketen: van verkoop en planning tot aan aftersales en onderhoud. GEALAN en Digital Building Solutions (DBS) ontwikkelen samen een scala aan digitale tools en aanbiedingen die de kozijnenbranche naar een hoger niveau tillen. 

Met deze kernthema’s, die vanuit een relevante invalshoek en in een modern jasje worden gepresenteerd, gaat GEALAN nog een stap verder met zijn succesvolle evenementenreeks van het Forum voor de Toekomst.  

Ivica Maurović, directeur van GEALAN, kijkt vol verwachting uit naar het naderende evenement: „Door ons bekende evenement in een nieuw jasje te steken, bereiken we klanten en partners in heel Europa. Wij willen recente ontwikkelingen in de kozijnenbranche bespreken, een overzicht geven van de nieuwe producten en digitale oplossingen van GEALAN, en we kijken er vooral naar uit om u weer te zien. Ik nodig u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn!”

Meer informatie over het Internationaal Forum voor de Toekomst 2022 van GEALAN, en de link naar de online aanmelding, vindt u op: https://event.gealan.net/nl/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details