Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Glazen scheidingswanden geven elke ruimte extra allure

Glazen scheidingswanden geven elke ruimte extra allure

Scheidingswanden van glas geven een ruimte niet alleen een grenzeloze en lichtdoorlatende transparantie, ze creëren tegelijk een moderne sfeer en voorzien elk interieur van de nodige extra klasse en allure. Daar komt nog bij dat ze ook in economisch opzicht méér dan interessant zijn. Vooral wanneer ze zich, zoals FrameTec Select 2.0 van Bohle Benelux, onderscheiden door talrijke flexibele montagemogelijkheden: met een enkele deur, met een bovenlicht of een zijpaneel.

De scheidingswand van het type FrameTec Select 2.0 kenmerkt zich door zijn hoogwaardige afwerking en de snelle en kostenbesparende installatie. “Nadat de montageplaat eenvoudig in het multifunctionele kanaal is geschoven, kunnen de scharnieren vervolgens met drie schroeven snel en gemakkelijk worden bevestigd”, zegt Frank Bouwman, vestigingsmanager van het in Veenendaal gevestigde Bohle Benelux. “Daarnaast zorgen stevige hoekverbindingen voor kozijn- en beglazingsprofielen ervoor dat de scheidingswand ook nog eens veilig en met het grootste gemak kan worden geïnstalleerd.”

Een uniform geheel

FrameTec Select 2.0 overtuigt verder door het filigrane, uniforme uiterlijk van het gehele systeem. De kozijn- en beglazingsprofielen hebben dezelfde geringe diepte van 36,5 mm en vormen zo een strakke, doorlopende lijn. Dat maakt het ontwerp van deze glazen blikvanger bijzonder harmonieus en licht. “Daarnaast is FrameTec Select 2.0 verkrijgbaar in aluminiumkleur en een rvs-look. Andere uitvoeringen zijn op aanvraag verkrijgbaar”, besluit Bouwman.


FrameTec Select 2.0, een elegant systeem met vele voordelen:

• talrijke, flexibele installatie-mogelijkheden;

• filigraan, uniform uiterlijk;

• een snelle en kostenbesparende montage;

• vaste afdekking van het smalle multifunctionele kanaal dankzij het klemprofiel;

• hoogwaardig vakmanschap;

• droge beglazing met insteekbare afdichtingen;

• voorgemonteerde sets die individueel zijn in te korten.


Vooraanstaand glasspecialist

Bohle mag zich rekenen tot ’s werelds meest toonaangevende ontwikkelaars, fabrikanten en leveranciers van glashardware, schuifdeuroplossingen, gereedschappen, machines en verbruiksgoederen voor de verwerking en bewerking van glas. Met name op het gebied van schuifdeuren en douchedeurbeslag heeft het bedrijf de laatste jaren zijn competenties gestaag uitgebreid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details