Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hier staat alles in het teken van kwaliteitsschuifdeur- en deurbeslag
De KWS deurbuffers en deurvastzetters op paal zijn bijzonder geschikt voor toepassing bij naar buiten opengaande (automatische) toegangsdeuren. Ze blokkeren het draaibereik van de deur.

Hier staat alles in het teken van kwaliteitsschuifdeur- en deurbeslag

Fabrikant van hoogwaardig (schuif)deurbeslag sterk vertegenwoordigd op Polyclose 2024

Van 17 tot en met 19 januari 2024 vindt in het Belgische Gent de beurs Polyclose weer plaats. Het Duitse Woelm GmbH ontvangt daar met open armen haar klanten en iedere professional die is geïnteresseerd in het meest hoogwaardige schuifdeur- en deurbeslag. Op de stand zijn alle noviteiten live te beleven. Zoals klanten van Woelm gewend zijn, is de stand een baken van gastvrijheid en informatie. We nemen de lezer even mee langs de highlights die vanuit Heiligenhaus hun weg naar Gent vinden.

Sterke en fraaie deurtoepassingen binnenshuis

Op Polyclose presenteert Woelm haar onvolprezen HELM MK- en GT- serie binnenschuifdeursystemen. Dit zijn lichte tot middelzware binnenschuifdeuren die worden uitgevoerd in het HELM MK-L 80 systeem. Hierin kunnen vleugels aangebracht worden van glas of hout met een eigen gewicht tot 80 kg. Zwaardere deuren worden uitgevoerd in het HELM MK-M 140 systeem. Daarmee kunnen vleugelgewichten tot 140 kg toegepast worden. Kenmerkend is en blijft de soepele schuifwerking onder alle omstandigheden. Alle HELM binnenschuifdeuren zijn getest volgens de DIN EN 1527 norm, in een duurtest met 200.000 cycli.

De Q-Design handgreep integreert dankzij de rechthoekige vormgeving naadloos in het gevelbeeld.

De mooiste handgrepen, ook als maatwerk

Bij Woelm draait het niet alleen om kwaliteit, maar zeker ook om design. Handgrepen zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van een deur, eigenlijk een sieraad dus. De KWS handgrepen voor binnen- en buitendeuren kunnen volledig in kleur worden afgestemd op de betreffende deur en het deurbeslag, voor een harmonisch totaalbeeld. Woelm tilt het begrip ‘handgreep’ naar een nog hoger niveau met Q-Design, design handgrepen die standaard geleverd worden in rvs, kwaliteit 316, maar ook in bijvoorbeeld het populaire matzwart structuur. Wilt u handgrepen in een specifieke ral-kleur? Geen probleem. Zelfs handgrepen op maat zijn leverbaar, of in project aantallen. De samenwerking tussen Woelm in Duitsland en het onlangs ingelijfde, Belgische Q-Design staat garant voor het allermooiste en allerbeste. Functionaliteit, esthetiek en kwaliteit zijn hierin maatgevende factoren.

Met Q-Design worden handgrepen sieraden op de deur, passend in het beeld dat de architect geschapen heeft.

Combinatie van deurstijlen en beproefde KWS deurbuffers en deurvastzetters

Ook op Polyclose te bewonderen: de KWS deurbuffers en deurvastzetters. Een actueel hoogtepunt zijn de nieuwe types op paal, die bijzonder geschikt zijn voor toepassing bij naar buiten opengaande (automatische) toegangsdeuren. Ze blokkeren het draaibereik van de deur. Naast een betrouwbare bescherming tegen schade is de nieuwe uitvoering op paal door zijn hoogte goed zichtbaar. Het risico op struikelpartijen is daarmee geminimaliseerd. De KWS deurbuffers en -vastzetters worden geleverd in gelakt staal en roestvrijstaal, in 60 mm palen, met een hoogte die circa 1.000 mm variabel is, voor maximale deurgewichten van 100 kg. De palen kunnen in de vloer verzonken of erop vastgeschroefd worden. Op verzoek zijn ze ook leverbaar met twee buffers of twee vastzetters, of als buffer-vastzet combinatie.    

Meer informatie vindt u op: www.woelm.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details