Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Digitalisering bedrijfsprocessen optimaliseert workflows

Digitalisering bedrijfsprocessen optimaliseert workflows

Nabeschouwing Fensterbau

‘Wij organiseren bedrijven’: zo luidde het motto van Klaes GmbH & Co. KG op Fensterbau Frontale. “Onze innovatieve IT-oplossingen bieden intelligente digitalisering, zodat klanten op de lange termijn kunnen profiteren van transparantie en korte workflows”, zegt Torsten Schrader,  Vertriebs- und Marketingleiter van Klaes. 

“Onze focus op het organiseren van bedrijfsprocessen – van inkoop, verkoop, administratie tot en met productie – betekent dat wij al deze processen met onze digitale oplossingen met elkaar kunnen verbinden. Dus alle processen in de waardeketen komen aan bod. End-to-end digitalisering is precies ons thema. Daardoor zijn wij in staat om de workflow binnen bedrijven te verkorten en te optimaliseren.”

Focus op kozijn-, gevel- en wintertuinbouw

Op de wereldbeurs in Neurenberg beleefden diverse producten van Klaes hun première. “Al deze IT-oplossingen zijn ontworpen om de verschillende bedrijfsprocessen zo eenvoudig mogelijk te maken”, vervolgt Torsten. “Uiteindelijk gaat het erom dat bedrijven dankzij onze innovatieve software efficiënter en dus goedkoper kunnen produceren. Daarbij richten wij ons met name op de kozijn-, gevel- en wintertuinbouw, een belangrijke doelgroep van deze beurs.”

Voor Klaes was Fensterbau Frontale hoe dan ook een uitgelezen gelegenheid om de vele nationale en internationale zakenrelaties te laten kennismaken met de nieuwe IT-oplossingen. “Voor onze leidende positie in de markt is deze beurs dan ook een zeer belangrijke bouwsteen”, besluit Torsten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details