Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Innovaties voor de deuren- en kozijnenindustrie in de schijnwerpers
Tijdens Polyclose worden hang- en sluitwerk, onderdorpels en ventilatieroosters volledig afgestemd op de meest voorkomende systeemhuizen en profielseries.

Innovaties voor de deuren- en kozijnenindustrie in de schijnwerpers

Natuurlijk een presentatie op Polyclose 2024

Tijdens Polyclose 2024 profileert BUVA zich heel duidelijk als totaalleverancier voor de bouw en kozijnindustrie, die productontwikkeling, innovaties en diensten combineert. In de stand vinden bezoekers diverse beproefde producten én noviteiten op het gebied van hang- en sluitwerk, ventilatieroosters, onderdorpels en hardglas ramen, die op basis van de klantbehoeften ontwikkeld worden. Bovendien wordt uitgebreid aandacht besteed aan de uitgebreide dienstverlening van BUVA, waarin eenvoudige bestelprocessen, supply chain management en duurzaamheid harmonieus samenkomen.

Niels Marijnissen, Verkoopleider Industrie bij BUVA.

BUVA is dé one-stop-shop voor hang- en sluitwerk, onderdorpels en ventilatieroosters, vertelt Niels Marijnissen, Verkoopleider Industrie bij BUVA. “Tijdens Polyclose worden deze producten volledig afgestemd op de meest voorkomende systeemhuizen en profielseries. Bovendien tonen we de nieuwste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van techniek, esthetiek en installatiegemak.” 

Met grote trots introduceert BUVA ook de allereerste GVK onderdorpel voor aluminium kozijnen.

De sleutel tot succes

Nieuw in het assortiment hang- en sluitwerk is de Winkhaus AV4D. “Deze nieuwe generatie automatische meerpuntsluitingen beschikt over massieve haakschoten in een nieuwe geometrie, die automatisch en zonder draaien van de sleutel naar buiten schuift en diep achter de sluitlijst aangrijpt”, aldus Niels. “Bovendien tonen we beslagoplossingen in zwart, die op dit moment hoge ogen gooien in bijvoorbeeld woningen, kantoren, restaurants en hotels.”

NIEUW: onderdorpel voor aluminium kozijnen 

Met grote trots introduceert BUVA ook de allereerste GVK onderdorpel voor aluminium kozijnen, die het assortiment dorpels voor de houten en kunststof kozijnindustrie completeert. “Groot voordeel van de aluminium onderdorpel is de look, die de gevel een uniek aanzicht geeft”, vertelt ­Marijnissen. “Daarnaast biedt de aluminium onderdorpel veel installatiegemak voor de monterende partijen. De dorpel is door slechts één vakman te assembleren, waardoor grote efficiëntieslagen gemaakt kunnen worden.”

Operationele performance

Efficiëntie staat ook voorop in de dienstverlening van BUVA, waarin digitalisering een voorname rol speelt. Bijvoorbeeld van het orderproces, waardoor relaties nog meer bestelgemak ervaren. “Daarnaast biedt BUVA logistieke maatwerkoplossingen, zoals het LogiTime concept. Hierbij worden onze producten just-in-time en per werkorder aangeleverd in handige rolkarren, die rechtstreeks in de productielijn van de klant geplaatst kunnen worden”, vertelt Niels. “In deze karren zijn onze producten al netjes uitgepakt en voorgesorteerd, waardoor klanten kostbare product-uitzoektijd besparen. Bovendien worden afvalstromen tot een minimum beperkt. Toegeleverde producten worden niet langer door ons uitgepakt en opnieuw ingepakt, waarmee gemak en duurzaamheid samenkomen.”

Duurzame bedrijfsvoering

BUVA is de betrouwbare maatwerkpartner en complete voorkeursleverancier van oplossingen die toegang geven tot én bescherming bieden aan woningen en gebouwen. Met bijvoorbeeld het assortiment ventilatieroosters speelt BUVA in op de renovatiemarkt waarin isolatie en ventilatie moeten samenkomen.

Benieuwd wat BUVA voor uw projecten kan betekenen?

Kom dan tussen 17 en 19 januari naar de Flanders Expo in Gent.
Meer informatie vindt u op: www.buva.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details