Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Laat het adviseren, installeren, inregelen en beheren van projectbesturingen voor zonwering over aan een expert

Laat het adviseren, installeren, inregelen en beheren van projectbesturingen voor zonwering over aan een expert

In de utiliteit wordt zonwering (vol)automatisch bediend door projectbesturingen. Omdat zonwering steeds vaker onderdeel uitmaakt van een aanwezig gebouwbeheersysteem, brengt de projectbesturing veel vraagstukken met zich mee. Het is complexe materie, die in veel gevallen ICT-gerelateerde uitdagingen kent. Daarvoor is kennis nodig die vaak niet aanwezig is bij zonweringsbedrijven, bij gebouwbeheerders of bij partijen die werken aan de schil van een gebouw.

Om deze partijen te helpen is Driekleur-Besturingen in het leven geroepen. Zij hebben de expertise om projectbesturingen voor zonwering te adviseren, installeren, in te regelen en te beheren. Driekleur-Besturingen doet dat niet onder eigen naam, maar onder de vlag van het bedrijf dat hen inhuurt. Er wordt gewerkt met gecertificeerde E-installateurs en monteurs die hun wortels in de zonweringsbranche hebben. Door goed samen te werken wordt de scheiding weggenomen tussen de disciplines elektrotechniek, ICT en zonweringstechniek.

Slim beheer op afstand

Veel storingen kunnen voorkomen worden door slim beheer op afstand. Driekleur-Besturingen kan projecten via de Cloud monitoren en beheren. Op deze manier kunnen klachten van eindgebruikers worden voorkomen of snel worden opgelost en kan schade aan zonwering beperkt worden.

Driekleur-Besturingen spreekt de taal van de gebouwbeheerder en van de installateur. Snel en efficiënt samenwerken zorgt voor besparing van kosten en voorkomt ergernis en oponthoud. Interesse in wat Driekleur-Besturingen voor uw bedrijf of pand kan betekenen? Neem dan contact op met Jan Smit, Business Manager bij Driekleur-Besturingen.

Driekleur-Besturingen B.V.
Postbus 2207

1620 EE Hoorn

Tel. +31 85 04 32 333

[email protected]

www.driekleur-besturingen.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details