Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Met webshop en online configurator op weg naar one-stop-shop voor glasverwerkers
Startrack, het nieuwe profielsysteem voor glazen binnenwanden.

Met webshop en online configurator op weg naar one-stop-shop voor glasverwerkers

Medio vorig jaar werd de Onlevel-webshop geopend en klanten weten deze inmiddels goed te vinden. Voor Onlevel was het de reden om het hen nog gemakkelijker te maken. Onder meer met een online configurator om eenvoudig de prijs te bepalen voor een compleet systeem.

De webshop is in zeven talen beschikbaar en biedt het volledige assortiment aan onderdelen voor balustradesystemen, valbeveiligingen en glasklemmen. Handig, want zo kun je ervoor zorgen dat alle benodigdheden tijdig op de juiste locatie zijn en grijp je nooit mis. De webshop is inmiddels druk bezocht. Maar daar stopt het niet voor Onlevel. 

The Profiler.

Erwin Stegenga, verantwoordelijk voor de verkoop van Onlevel in de Benelux: “We hebben een digitale inhaalslag gemaakt. Daarom breiden we onze website nu uit met een configurator. De eerste, voor Franse balkons, is af. Daarmee kan de glasverwerker heel eenvoudig de prijs bepalen voor het complete systeem. Na het doorlopen van vijf stappen met keuzemogelijkheden, rolt er op artikelniveau de prijs uit. Vervolgens zijn alle benodigdheden te bestellen in de webshop.” 

Keuzemogelijkheden zijn onder meer breedte, hoogte, kleur, schroefsoort en zelfs de glasmaat. 

Configurator voor alle producten

De volgende stap is de configurator voor het vorig jaar geïntroduceerde schuifdeursysteem Bananaslide. Dit eenvoudig te monteren schuifdeursysteem biedt voor bijna alle inbouwsituaties de passende oplossing. Het systeem is beschikbaar voor plafond- en wandmontage voor 50 kg of 80 kg zware deurvleugels. Stegenga: “Uiteindelijk zal de configurator te gebruiken zijn voor al onze producten. Dat is de kracht van Onlevel: eerst maakten we het makkelijk onze producten te monteren en nu ook om de prijs ervan te bepalen.” 

De online configurator van Onlevel.

Van privacyscreen tot douchewand

Daarnaast breidt Onlevel het assortiment uit. Een recente voorbeeld hiervan zijn de nieuwe privacyscreens. “Een compleet product dat we naast de glasbalustrades aanbieden. Het is ook het enige product dat we compleet met glas leveren”, aldus Stegenga. Daarnaast wordt binnenkort het balustradesysteem Smooth AR uitgebreid met aluminium staanders. Hierdoor is het ook toe te passen als windscherm. 

Ook in andere productgroepen breidde Onlevel het assortiment verder uit. “De nieuwste toevoeging aan ons assortiment is The Profiler. Dit is een U-profiel voor de bevestiging van glaspanelen in de badkamer. Omdat deze profielen aan de onderkant een stukje hol zijn, zijn ze makkelijk met een schroef te bevestigen. Ook zijn ze koppelbaar, waardoor je meerdere glaspanelen aan elkaar vast kun zetten of bijvoorbeeld een hoek kunt maken. Daarnaast introduceren we onder de naam Startrack een nieuw profielsysteem voor glazen binnenwanden.”

De nieuwe privacyschermen worden compleet met glas geleverd.

Uitbreiding team Benelux

Om de groei in de Benelux goed te kunnen begeleiden, is het verkoopteam voor de Benelux sinds een half jaar uitgebreid met Niels Wildschut. Hij was al enkele jaren verantwoordelijk voor de verkoop van Onlevel in Frankrijk, maar wegens corona is ervoor gekozen daar te gaan werken met lokale mensen. Stegenga: “Niels is een ervaren contactpersoon binnen Onlevel, dus hij paste perfect in de groeiplannen binnen de Benelux.”

Klik op de volgende link om naar de online configurator te gaan: https://config.onlevel.com/?utm_source=news&utm_medium=external&utm_campaign=configurator

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details