Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Met WILKA op de Security: Product-Highlights en een live presentatie die diepe indruk zal maken.
Het nieuwe elektronische beslag van WILKA zorgt voor comfortabele toegang tot gedeeltes die extra veiligheid vereisen.

Met WILKA op de Security: Product-Highlights en een live presentatie die diepe indruk zal maken.

Op de Security 2022 in Essen presenteert WILKA Schließtechnik GmbH (Hal 6, stand 6B19), naast de bekende en beproefde oplossingen in de productgroepen sloten, cilinders, sluitsystemen en elektronische toegang, ook twee nieuwe producten: De slotserie 8000 – Meerpuntssloten met vluchtdeurfunctie en het nieuwe elektronische deurbeslag.

Elektronisch deurbeslag – gepersonaliseerd design en intuïtieve bediening

Het nieuwe elektronische deurbeslag van WILKA zorgt voor comfortabele toegang tot gedeeltes die extra veiligheid vereisen. Door de flexibele integratie in de verschillende softwareplatformen van WILKA: easyAccess, easyApp, easyBasic en easyHotel, biedt het elektronische deurbeslag een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiliging voor toegang tot kantoren, hotelkamers en buitendeuren: zowel voor privé als zakelijk gebruik. Het deurbeslag is bovendien voor iedereen logisch en eenvoudig te bedienen. De hoge personalisatiegraad van het design, zoals het aanbrengen van een eigen logo, de keuze van verschillende prints en vormgeving van het deurbeslag maken het mogelijk om deze te integreren in bestaande designconcepten.

Slotserie 8000 – De meerpuntssloten met vluchtdeurfunctie

Met de nieuwe meerpuntssloten met vluchtdeurfunctie van de 8000-serie completeert WILKA zijn aanbod op het gebied van profieldeuren (aluminium en staal) voor enkelvoudige en meerpuntssloten bij een- of tweevleugelige vluchtdeuren. De productserie bestaat enerzijds uit sleutelbediende meerpuntssloten met vluchtdeurfunctie, de 8600-serie en anderzijds uit de zelfvergrendelende variant: de 8700-serie.

Dr. Patrick Kramer, directeur “Digiwell – Upgraded Humans“

LIVE presentatie! “Nooit meer sleutels vergeten – (on)mogelijkheden van microchip-implantaten”

Op woensdag 21 september 2022 is dr. Patrick Kramer, een van de meest invloedrijke denkers op het gebied van digitalisering, als keynote speaker te gast op de beursstand van WILKA. Met zijn presentatie “Nooit meer sleutels vergeten – (on)mogelijkheden van microchip-implantaten” geeft hij op deze dag om 11 uur, 13 uur en 15 uur op de beursstand van WILKA inzicht in de digitale toekomst. In deze presentatie die spreekwoordelijk “onder je huid kruipt” wordt het op het einde extra spannend als dr. Kramer live een microchip-implantaat bij een vrijwilliger zal plaatsen.

Gratis beurskaart en vooraanmelding voor de presentatie

Via https://security.wilka.de ontvangen geïnteresseerde zakelijke bezoekers gratis toegangskaarten en kunnen ze zich registreren voor deelname aan de live presentatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details