Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Software voor een snelle en betrouwbare productie van deuren

Software voor een snelle en betrouwbare productie van deuren

Digitalisering helpt om procedés en productieprocessen transparant te verbeteren en te verkorten. De Horst Klaes GmbH, wereldwijd marktleider in de ontwikkeling van software-oplossingen voor fabrikanten van ramen, deuren, vliesgevels en serres, heeft voor elk niveau binnen een firma innovatieve IT-oplossingen, die efficiënt de productie ondersteunen. Met de Klaes TürDesigner kunnen deuren in eender welk materiaal op een zeer flexibele manier geproduceerd worden. Dankzij het nieuwe multimodel kunnen verwerkers de deurontwerpen nu nog sneller maken en aanpassen.

Klaes helpt bedrijven om de eigen bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dankzij professionele software, die de organisatie en verkoop, de planning en de productie volledig beheert, worden de meest complexe opdrachten plots kinderspel. Offertes, bestellingen, leverbonnen, facturen; alles wordt uiterst overzichtelijk per productie of project weergegeven. Prijsberekening gebeurt automatisch en op basis van de capaciteit wordt de levertermijn weergegeven of wordt er gecontroleerd of de door de klant gewenste leverdatum haalbaar is. Na de orderbevestiging kunnen alle gewenste gegevens in één of meerdere productieorders overgenomen worden of kunnen posities uit meerdere offertes in één opdracht samengebracht worden. De software stuurt de machines op de werkvloer en alle bewerkingen – of het nu gaat om snijden, boren of frezen – verlopen volautomatisch en simultaan.

Klaes TürDesigner is een software die verwerkers toelaat om klassieke en moderne op een efficiënte en snelle manier te ontwerpen, berekenen en produceren.

 

Multimodel voor Klaes TürDesigner

Met de Klaes TürDesigner worden deuren, maar ook raamvleugels, in zowel hout, hout-aluminium, kunststof of aluminium op een zeer flexibele manier geconfigureerd, gevisualiseerd en geproduceerd. Alle mogelijke volblad- en kaderconstructies worden, indien gewenst, samen met de ramen uitgewerkt en volgen hetzelfde productieproces. De innovatieve invoersystematiek resulteert in een hoge betrouwbaarheid en snelheid bij de productie. Om de flexibiliteit en de productiesnelheid nog te verhogen, werd een intelligent multimodel ontwikkeld. Met een paar kleine wijzigingen in de parameters kunnen de meest uiteenlopende designs worden gecreëerd. Zo kunnen details, zoals infrezingen of uitsparingen, verschoven, veranderd en verkleind worden. Ook de frequentie kan worden aangepast. Daardoor kan men de belangrijkste designs snel en nauwkeurig realiseren, zonder dat het daarbij nodig is om manueel CAD-tekeningen te maken.

Eenvoudig en compleet

Klaes TürDesigner maakt het ontwerp, de berekening en de productie van volblad- en kaderdeuren dan ook zeer eenvoudig. De integratie in de ERP-software van Klaes maakt de oplossing tevens uiterst interessant voor bedrijven die alleen maar deuren produceren. Deze software is een all-in-one oplossing voor de volledige organisatie van de bedrijfsprocessen: van het ontwerp en het automatisch genereren van productiebonnen en detailtekeningen tot het aanleveren van de data voor de sturing van de CNC-machines.   

www.klaes.com


Zo snel wordt een multimodel gewijzigd!

Dit voorbeeld toont hoe eenvoudig een dergelijk model voor de productie van deuren aangepast kan worden:

1. De deurgreep aanpassen en 200 mm langer maken – ook de uitsparing voor het glaspaneel past zich automatisch aan

2. Deze uitsparing 100 mm naar links verschuiven

3. De stootrand onderaan 50 mm verhogen

4. Een patroon van infrezingen met een breedte van 16 mm naast de uitsparing aan de kant van de
scharnieren aanbrengen, automatisch symmetrisch verdeeld over de volledig hoogte van de uitsparing

5. Een verticale infrezing naast de uitsparing invoegen, die automatisch loopt van de bovenkant van de deur tot tegen de stootrand aan de onderzijde.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details