Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

Sortimo stelt laatste innovaties voor op het gloednieuw event: Future Fleet&Mobility Experience.

sortimo2

6 november 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Sortimo, marktleider in bedrijfswageninrichting en slimme mobiliteitsoplossingen heeft met het gloednieuwe event Future Fleet&Mobility Experience het juiste platform gevonden om haar laatste innovaties aan de markt voor te stellen.

Future Fleet&Mobility Experience is gericht naar alle stakeholders in mobiliteit en biedt een overzicht van alle trends en innovaties op het gebied van zakelijke mobiliteit in een combinatie van content, netwerk én beleving.

De eerste editie van dit event vindt plaats op 14 november 2019 van 11u tot 19u in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. In stand B04 kunt u kennis maken met de nieuwste generatie voertuiginrichtingen van Sortimo.

De nieuwste generatie bedrijfswageninrichtingen: SR5 en FR5

Het SR5-systeem, recent bekroond met de prestigieuze Plus X Award en uitgeroepen tot beste product van het jaar in de categorie Autoaccessoires, zal worden voorgesteld. U krijgt er tevens een demo over hoe u deze bedrijfswageninrichting zelf gepersonaliseerd kan samenstellen voor uw voertuig met de SR5-online Pro configurator.

Daarnaast wordt de FR5 in de kijker gezet, het nieuwe flexibele legbordensysteem van Sortimo voor bestelwagens. Dit concept werd speciaal ontworpen voor koeriers,-express en pakketdiensten en combineert maximale flexibiliteit met een maximaal gebruik van de laadruimte. Maar ook voor vakmensen uit de VSK of bouwbranche biedt het systeem prima oplossingen.

SaaS: Sortimo as a Service

Tijdens uw bezoek zal u ongetwijfeld kunnen ervaren dat Sortimo haar nieuwe baseline, “Sortimo as a Service” (SaaS), alle eer aan doet en zich in de toekomst vooral zal profileren als een totaal serviceverlener.

Voor meer informatie over SORTIMO: www.mysortimo.nl

Voor meer informatie over de beurs: https://fleet-mobility.nl/events/fleet-events/64-future-fleet-mobility-experience-2019

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details