Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
UNIEK: Met MACO samen sterk om SKG3 raam te maken

UNIEK: Met MACO samen sterk om SKG3 raam te maken

De Oostenrijkse systeemproducent van o.a. draaikiep beslag, meerpuntsluitingen, dorpels en hefschuifsystemen, biedt voor het totale systeem: veiligheid en comfort op het hoogste niveau. Via het team van de Nederlandse vestiging in Zelhem zorgt MACO ervoor dat de producten voldoen aan de Nederlandse veiligheidseisen.  

Maximale veiligheid: een basisbehoefte.
De mate van veiligheid komt tot stand door een goede samenwerking tussen beslag en het houtsysteem. ‘De rol van MACO gaat verder dan haar eigen producten. Uiteraard zijn we trots op het SKG*** certificaat, te vinden op https://www.skgikob.nl/sterrenwijzer/sterrenwijzer-overzicht.html?tx_skgcertificates_pi1%5Bcertificate%5D=18680 maar door samenwerking in de keten zorgen we gezamenlijk voor maximale veiligheid’ aldus Murat Cümen.

Naast hoogkwalitatieve interne testen wordt ook uitgebreid getest bij onafhankelijke instituten om vervolgens een belangrijke stap te maken: de samenwerking met de MACO partners. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat het totale pakket op het gebied van veiligheid, klopt. Het is een synergetisch effect met als resultaat dat veiligheid naar een hoog niveau wordt getild.

‘Het keurmerk biedt herkenbaarheid voor de gebruiker en een gevoel van maximale veiligheid. MACO biedt niet alleen veilige totale beslagsystemen maar denkt mee in het totale concept voor raam, hefschuif en deur. Zo kunnen we ons samen met onze partners, onderscheiden in de markt.’ aldus Cümen.

Voor verdere informatie zijn wij u graag van dienst.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details