Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Unieke roadshow rijdt eind mei de Benelux binnen
De MACO Innovation Tour Truck is onderweg naar jou!

Unieke roadshow rijdt eind mei de Benelux binnen

Bij MACO Beschläge maken ze graag de verbinding. Op alle fronten. In de vorm van de MACO Innovation Tour, de spectaculaire roadshow die eind mei ook de Benelux bezoekt, trekt de totaalaanbieder van raam-, deur- en hefschuifbeslag die lijn weer verder door.

Met deze tour zet het bedrijf de kracht van de MACO Group letterlijk op de weg: in de periode van september 2022 tot juni 2023 presenteert het bedrijf op meer dan tachtig stopplaatsen zijn innovaties en beproefde klassiekers. Ook kunnen de bezoekers een blik in de toekomst werpen. Zo presenteert men het nieuwe sluitsysteem INSTINCT en de inmiddels leverbare M-TS-sloten.

Klanten bij de INSTINCT-deur.

Het gebeurt allemaal vanuit een speciaal ontworpen 65 vierkante meter grote showtruck van waaruit de Salzburgse beslagspecialist een veelzijdig programma presenteert dat uniek is in de kozijnenbranche. 

“Na de start in Slowakije en Polen, heeft de met ramen, deuren en schuifelementen gevulde showtruck onder meer Tsjechië, Italië, Spanje en Frankrijk bezocht”, aldus Malika Jansen, binnen MACO Benelux verantwoordelijk voor marketing en communicatie. “Eind mei leiden alle wegen op beslaggebied naar de Benelux.” 

De tour eindigt in juni in Duitsland, zo blijkt uit het tourschema op www.maco.eu/ontour

Driven by INSTINCT

Tijdens de roadshow dompelt MACO de bezoekers onder in de wereld van innovatie en design. Tegelijk is er volop gelegenheid om de MACO-oplossingen te ervaren, te netwerken en te ontdekken hoe de toekomst van de kozijnindustrie eruit zou kunnen zien. “Ook schenken we ruim aandacht aan duurzaamheid, de nieuwe Evo-oppervlakken en digitaal netwerken”, licht Jansen het programma toe. “Het hoogtepunt van de tour is echter de presentatie van de INSTINCT, ons nieuwe volledig elektronische deurvergrendelingssysteem waarmee we een nieuw tijdperk inluiden. Deze revolutionaire vinding lost het vergrendelen en ontgrendelen van een deur namelijk op een nooit eerder geziene manier op.” 

Tijdens de show zal MACO ook de M-TS, het snelste en stilste motorslot ter wereld, andermaal aan het publiek voorstellen. Inclusief de INSTINCT-app, die speciaal werd ontwikkeld voor zowel de M-TS als het INSTINCT-systeem. 

Op naar de Benelux

Op dinsdag 30 mei dendert de MACO Innovation Tour de Benelux binnen. Allereerst is de truck voor genodigden van 30 mei tot 2 juni te bewonderen op twee plekken nabij de MACO-vestiging in België. Daarna reist de show voor een verblijf van 6 tot 9 juni verder naar de ­Nederlandse vestiging te Zelhem, gelegen in de oergezellige Achterhoek. 

“We kijken reikhalzend uit naar een persoonlijke ontmoeting met zakenpartners en geïnteresseerden”, aldus Jansen. “Tijdens de show geven we alle bezoekers de gelegenheid om onze producten, diensten en systemen live te ervaren. Daarnaast halen we alles uit de kast om hen in de showtruck te overtuigen van het onvergelijkbare gevoel, de uitstraling en de werking van onze innovaties.” Behalve een boeiende rondleiding in de showroom op wielen, heeft het dagvullende programma nog veel meer te bieden. Zo zijn er verschillende presentaties, workshops en rondleidingen, waaronder eentje bij een plaatselijke wijnmakerij en whiskydistilleerderij. Tot slot is de roadshow het perfecte moment om uitvoerig te netwerken met collega-professionals uit de industrie.

Wilt u meer informatie over de MACO Innovation Tour of wilt u zich aanmelden voor dit unieke event? Kijk dan op www.maco.eu/ontour.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details