Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Van een hobby je beroep maken

Van een hobby je beroep maken

Bij schade aan kozijnen of gevelbekleding, maar ook in toepassingen waar de eigenaar gewoon een ander kleurtje wil, is het niet altijd nodig om de elementen volledig te vervangen. In veel gevallen kunnen hoogwaardige folies een oplossing bieden.

Die kunnen snel, efficiënt en vooral ter plaatse aangebracht worden. Finaal ziet het bewerkte element er als nieuw uit. Repair & Protection uit Rijssen is gespecialiseerd in het herstellen van schade aan aluminium en kunststof kozijnen en gevelbekleding. Alhoewel de firma nieuw is, heeft zaakvoerder Wim van Gessel al heel wat ervaring. Hij werkt ook samen met heel wat toonaangevende leveranciers.

Repair & Protection focust op het herstellen van bouw- en montageschade, maar ook beschadigingen door inbraak of brand aan kozijnen en gevelbekleding uit aluminium of kunststof. De firma bestaat sinds 2016 en is de nieuwe uitdaging van Wim van Gessel. Hij wordt bijgestaan door zijn vrouw Manon, die de planning en administratie voor haar rekening neemt.

rp2_herstelling_nog-draaien-kopieren

Wim van Gessel is gecertificeerd om de folies van Renolit, Hornschuch en sinds kort ook de Facade Film van Avery Dennison aan te brengen.

 

“Eigenlijk begon het zowat 3 jaar geleden als een hobby. Door de stijgende vraag werd het echter steeds moeilijker om het te combineren met een voltijdse job. Daarom heb ik vorig jaar beslist om mij voltijds met het herstellen van kozijnen en gevelbekleding bezig te houden”, begint de zaakvoerder zijn verhaal.

“In het verleden heb ik heel wat ervaring opgebouwd in de montage van kunststof kozijnen op werven. Ik werd er regelmatig geconfronteerd met schade aan die kozijnen en heb toen een opleiding gevolgd om ze ter plaatse te kunnen herstellen. In eerste instantie heb ik deze kennis gebruikt tijdens de werkzaamheden die ik als ZZP’er verrichtte. Op een gegeven moment was ik weer werkzaam voor een baas, maar de aanvragen vanuit andere bedrijven bleven binnenstromen. Daardoor heb ik besloten om in deze branche een eigen firma op te starten.”

Gecertificeerde hersteller

Particulieren en bedrijven in heel Nederland nemen contact op met Wim van Gessel voor het herstellen van bouw- of montageschade, maar ook voor de reparatie van beschadigde kozijnen of gevelbekleding na brand of inbraak. Soms worden kunststof elementen gewoon met een folie bekleed, omdat de eigenaar ze in een ander kleurtje wil zetten.

“Repair & Protection is gecertificeerd om de folies van Renolit, Hornschuch en sinds kort ook de Facade Film van Avery Dennison aan te brengen. Bovendien blijf ik mezelf continu bijscholen om de nieuwste ontwikkelingen op de markt te kennen en te kunnen toepassen”, zegt van Gessel. “Als een klant contact met ons opneemt, probeer ik steeds zo snel mogelijk ter plaatse te gaan om het probleem op een vakkundige en nette manier op te lossen. Alleen als de klant tevreden is, kan ik met een goed gevoel vertrekken naar een volgende opdracht.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details