Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
VELUX stelt zijn nieuwe oplossingen op maat voor op Batibouw

VELUX stelt zijn nieuwe oplossingen op maat voor op Batibouw

Tijdens Batibouw kunnen de bezoekers bij experten uit alle sectoren van de bouwwereld terecht met al hun vragen over hun eigen bouw- of verbouwproject. Op de stand van VELUX is informatie en oplossingen op maat de maatstaf om de geïnteresseerden verder te helpen.

Advies en oplossingen op maat

Op de Batibouwstand van VELUX (PALEIS 4 – stand 330) krijgen de bezoekers de gelegenheid hun vragen te stellen aan experts van het merk zelf. Deze professionals bieden advies en oplossingen op maat voor elk project. Aangezien elk project uniek is, worden de belangrijkste punten samen met de bezoeker stap voor stap bekeken en besproken om zo steeds de meest geschikte dakramen en/of accessoires uit te zoeken. Dit in het bijzonder met betrekking tot de hoeveelheid natuurlijk licht er nodig is in functie van de oppervlakte van de ruimte.

VELUX STUDIO dakvenster

Live ontdekken en testen

Batibouw, dat is niet enkel nieuwe VELUX-producten ontdekken, maar deze ook testen. In een tijd waar alles zich online afspeelt, is het nog steeds belangrijk om producten te zien, voelen en testen voordat men deze aankoopt.

De niet te missen nieuwigheid is zonder twijfel het STUDIO dakvenster, dat voor nog meer lichtinval zorgt in de woning en zo een panoramisch zicht biedt. Doordat in één en hetzelfde frameprofiel, dat smaller is dan een standaard frameprofiel, drie individuele dakramen zitten, valt er 23% meer daglicht naar binnen in vergelijking met drie aparte dakramen naast elkaar. Met dit ene dakvenster met een breedte van 1,83 m en een hoogte van 1,18 m wordt de doorkijk naar buiten tussen de verschillende vensters nauwelijks onderbroken. Hierdoor geniet men van een prachtig panoramisch zicht naar buiten toe. Het VELUX STUDIO dakvenster zorgt bovendien voor een optimale verluchting van de ruimte. Dankzij de 2 opengaande ramen aan de zijkant van het vaste centrale raam is een natuurlijke ventilatie van de ruimte zeer gemakkelijk.

Extra pluspunt: aangezien het om één kader gaat, komt er maar ook één installatie aan te pas wat voordeliger uitkomt dan bij een installatie van drie aparte dakramen.

Prijs vanaf € 1.529 excl. Btw

Bezoek VELUX op Batibouw – Paleis 4, stand 330

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details