Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Vooruitblik Fensterbau 2024

Vooruitblik Fensterbau 2024

Uitgebreide presentaties van machinesfabrikanten

Natuurlijk is het team van KRUBA er ook bij op Fensterbau Frontale 2024, van 19 tot en met 22 maart in Neurenberg. “We hebben zelf daar geen stand daar maar al onze leveranciers geven vanzelfsprekend act de présence op deze toonaangevende internationale beurs. Wij zullen zélf afwisselend op de verschillende stands aanwezig zijn. Welke dat dan zijn? Wel, denk aan URBAN, Thorwesten,  Pertici en Graule”,  zeggen Cees en Niels.

“Zo staat bij Thorwesten de volledig gekoppelde lijn van de MPZ (dus, de combinatie van de SSA (Staalcentrum), ASZ (PVC Zaagcentrum) en de PBZ-4.2 (Profielbewerkingscentrum)) in de spotlights op de beurs. Verder zal iedere bezoeker geïnteresseerd zijn in de Urban 4-Punts naadloze lasmachine met de allernieuwste technieken. Pertici presenteert diverse zaagmachines. Graule is vanzelfsprekend goed zichtbaar met de eigen zaag- en freesmachines.”

“We hebben het gevoel dat veel Nederlandse vakprofessionals naar Neurenberg zullen afreizen”,  zegt Niels. “Op dit moment zeg ik dan ook: laat het ons weten als je komt, meld je aan. En dan kunnen we – net zoals we dat in Gent deden bij Polyclose – ook in Neurenberg uitgebreid van gedachten wisselen én laten zien hoe de machinelijnen werken.” 

Thorwesten zaag- en bewerkingscentrum met staalzaag centrum.

Over het bedrijf

KRUBA BV – gevestigd in Baarn – is gespecialiseerd in de levering van bewerkingsmachines voor de aluminium-, hout-, kunststof- en staalverwerkende industrie. Het gamma is heel divers (en dit bevestigt dan ook meteen de stevige marktpositie die KRUBA BV al jaren inneemt en het bedrijf enkele jaren geleden al ‘The Supplier Of The Year Award’ opleverde!): van eenvoudige standaardmachines tot complexe, hoogwaardige CNC-gestuurde productielijnen. De machines die worden geleverd, zijn van de topmerken Urban, Thorwesten, Pertici, Make, Graule en Rapid. Ook levert het bedrijf geavanceerde machines voor enkele én dubbele HVL-verbindingen en van zijn eigen huismerk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details