Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
100% made in Fapim

100% made in Fapim

Met een catalogus met meer dan 20.000 artikelen, een industrieel oppervlak van meer dan 100.000 m², verdeeld over twee vestigingen, en 500 werknemers is Fapim een merk met een internationale waarde dat aanwezig is in meer dan 100 landen wereldwijd, waar 90% van de productie naar wordt geëxporteerd. 

Fapim beschikt over meer dan 40 vertegenwoordigers en kantoren in Frankrijk, Groot-Brittannië, Griekenland en de Verenigde Staten en heeft filialen in Spanje, België, Polen, Rusland en Argentinië die een maximale productverspreiding waarborgen.

Het bedrijf onderscheidt zich sinds de start van de organisatie om de vooruitstrevende installaties en productieprocessen, constante investeringen en een groeiende aandacht voor de omgeving en de bronnen en een continue zoektocht naar nieuwe oplossingen.

De productie is 100% ‘Made in Fapim’, van de fusie van de grondstoffen tot het gieten, lakken en verpakken, tot aan de verzending. Dit kenmerk en een constante aandacht voor het ontwerp van de producten, geven vorm aan een van de meest complete assortimenten ter wereld, zodat ook aan de meest uitdagende behoeften van de kozijnenmarkt kan worden voldaan.

Fapim betekent niet alleen dat het om uitstekende producten gaat, maar dat het ook gaat om een compleet systeem aan services, installaties en vooruitstrevende productieprocessen en constante investeringen. Uiteraard is er tevens een constante aandacht voor de omgeving en de bronnen.

Fapim heeft onlangs een compleet systeem aan digitale instrumenten voor de klant en de markt voltooid: een belangrijke investering van tijd en bronnen die de afgelopen twee jaar is gemaakt, nu uitstekende resultaten levert en op de toekomstige service voor klanten voortloopt. Alle instrumenten kunnen worden geraadpleegd op de meest gebruikte desktopplatformen en mobiele apps voor Android en Apple. Ze zijn perfect geïntegreerd en communiceren continu met elkaar, waardoor een continue update kan worden gewaarborgd.

De nieuwe digitale devices komen samen met de commerciële informatie, technische gegevens en populairwetenschappelijke documentatie, voor een complete en uitputtende informatie over de producten van Fapim.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf veel aandacht geschonken aan interne trainingen, op elk niveau, ook dankzij de inspanning van hooggespecialiseerde experts voor de introductie van de LEAN-filosofie en innovatieve instrumenten. Het laboratorium Thinking Fapim, waar we onze toekomst plannen, vormt hier de kern van.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details