Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
En dit presenteert Dr. Hahn op de Fensterbau/Frontale 2024 in Neuerenberg
Nieuw op Fensterbau Hahn KT-Fix compact – bevestigingselement speciaal voor moderne PVC-U profielsystemen.

En dit presenteert Dr. Hahn op de Fensterbau/Frontale 2024 in Neuerenberg

Al tientallen jaren is de Fensterbau/Frontale het platform waar de deurscharnierspecialist uit Mönchengladbach nieuwe oplossingen presenteert aan het internationale vakpubliek. Dit jaar ligt de nadruk op technische product­varianten, nieuwe scharnierseries en er zal ook iets spannends te zien zijn op het gebied van scharnierbevestiging.

De nieuwe producten hebben betrekking op alle profielmaterialen. Voor kunststofprofielen worden bevestigingsoplossingen gepresenteerd die bijzonder geschikt zijn voor moderne profielsystemen. Voor metaalverwerkers is er een nieuwe scharnierserie die de verwerking in de werkplaats en op de werf bijzonder snel en eenvoudig maakt. Bovendien werd het Hahn AT Rollenband-scharnier aangevuld met een variant die aangepast is voor opdeksituaties.

Dr. Hahn verwacht in Neurenberg een even grote respons als op BAU. In München was bijna 60% internationale bezoekers op de stand. Daarmee was het de best bezochte beurs sinds tientallen jaren. Fensterbau/Frontale heeft het potentieel om de branche op dezelfde manier samen te brengen.

Hal 1 stand 1-319

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details