Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

15 jaar pionieren in windvaste doekzonwering

renson1_fixscreen_minimal_keerbergen_1044-kopieren

20 maart 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De Fixscreen doekzonwering van Renson is 15 jaar en dat werd gevierd op Polyclose. Als eerste doekzonwering in zijn soort waarbij het doek bij het neerlaten vast ritst in 2 zijgeleiders, nam de windvastheid (in iedere positie) van dit soort buitenzonwering in één klap een hoge vlucht.

Het is dus gedaan met klapperende en stukgescheurde screendoeken! Ook insecten krijgen geen schijn van kans om binnen te dringen wanneer ramen ’s nachts open blijven om – met het doek naar beneden – intensief te verluchten. De Fixscreen-technologie lag later aan de basis van tal van nieuwe ontwikkelingen voor raampartijen tot maar liefst 22 m².

Met de lancering van de Fixscreen Minimal biedt Renson een antwoord op de stijgende vraag naar na-installatie van doekzonwering bij recente nieuwbouwwoningen en renovaties met ‘minimal windows’ waar inbouw van doekkasten en zijgeleiders ‘achter slag’ in de gevel niet meer mogelijk is. Een compactere doekkast voor oppervlaktes tot 18 m² zorgt samen met een kleinere onderlat met onzichtbare lasnaad en zijgeleiders van amper 20 mm breed voor een minimale impact op de gevel.

Ook de superstrakke afwerking met zijgeleiders zonder zichtbare schroeven, voetplaatjes en binnengeleider van de zijgeleiders uit aluminium én die gelakt zijn in dezelfde kleur als die van de zijgeleiders, zorgt ervoor dat doekzonwering voortaan zelfs bij na-installatie amper nog opvalt.

Meer informatie kunt u vinden op: www.renson.eu

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details