Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Anker Stuy Verven breidt uit en verdubbeld capaciteit

Anker Stuy Verven breidt uit en verdubbeld capaciteit

Anker Stuy Verven is gestart met de verbouwing van de productiehal aan de Hellingwal in Terwispel. Met deze verbouwing wordt de capaciteit verdubbeld waarmee de komende jaren aan de vraag, zowel nationaal als internationaal, naar de verfsystemen van Anker Stuy voldaan kan worden. Naast uitbreiding van de capaciteit bevat de productiehal straks ook een zeer geavanceerde technische-ruimte waar producten getest kunnen worden, maar waar ook klanten ontvangen kunnen worden om de producten en de toepasbaarheid daarvan in de praktijk te tonen.

Groei

Anker Stuy Verven is de laatste jaren sterk gegroeid. Deze groei komt door export en nieuwe producten voor de Nederlandse markt. Alle producten en systemen worden in huis ontwikkeld in het laboratorium, de broedkamer van Anker Stuy verven.

Verduurzamen

Anker Stuy is als verfproducent voortdurend alert om nog duurzamer te produceren en te innoveren om het milieu te sparen. Voor eindgebruikers betekent duurzame kwaliteit vaak ook minder ouderhoud, en dus een financieel voordeel. Duurzaamheid is daarom ook een belangrijk thema dat meegenomen is bij de verbouwing van ons pand. Zo gaat het nieuwe gedeelte van de productiehal warmte opwekken door middel van warmtepompen.

Planning

De vernieuwde productiehal zal naar verwachting in de zomermaanden gereed zijn. In het najaar van 2020 volgt een feestelijke opening.

Anker Stuy Verven

Het familiebedrijf Anker Stuy maakt al sinds 1946 bijzondere verfoplossingen voor verschillende ondergronden. Alle producten worden met passie gemaakt en met respect voor mens en milieu.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details