Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
De juiste instelling met slimme sloten
Basic met haak, Premium met pen-haak of Excellent met MF-HO.

De juiste instelling met slimme sloten

Vandaar ook dat het bedrijf inzet op een hecht partnership met haar dealers en verwerkers. Een aanpak die heeft geresulteerd in een omvangrijk assortiment kwaliteitsproducten dat als een slim, integraal geheel wordt aangeboden. Eén van de productgroepen waarmee MACO antwoord geeft op de marktvraag is PROTECT meerpuntsvergrendelingen.

“Het PROTECT-programma omvat drie hoofdproductlijnen”, vertelt Edwin van Houten, Product Sales Manager Benelux Business Unit DOOR namens MACO. “Zo hebben we de Basic-Line met traditionele haakschoten, de Premium-Line met pen-haak-systeem en de met een driedagschoten-systeem uitgeruste Excellent-Line. Daarnaast is er voor hoge deuren een modulaire oplossing. De meerpuntsvergrendelingen zijn dankzij de uitrusting met onder meer haken, pen-haken en dagschoothaken niet alleen stuk voor stuk inbraakwerend, ze staan ook voor een perfecte warmte- en geluidsisolatie en een geweldig bedieningscomfort.”

MACO A-TS: automatische sluitkracht d.m.v. driedagschoten. Extra comfort met motor.

Vele voordelen

Met PROTECT, dat zowel binnen de woningbouw als utiliteitsbouw is toe te passen, worden verwerkers én eindgebruikers op hun wenken bediend. “Het systeem is links én rechts te gebruiken en geschikt voor houten, kunststof en, vanaf het derde kwartaal van 2021, ook aluminium deuren”, schetst Van Houten de benefits voor de deuren- en kozijnenfabrikant. 

“Verder zijn de gewenste veiligheidsniveaus gemakkelijk te realiseren en hebben de meerpuntsvergrendelingen een eenvoudige verwerking. Het modulaire karakter van het systeem zorgt bovendien voor een minimale voorraadgrootte.”

De voordelen voor de eindgebruiker zijn al even talrijk als welkom. Naast het fraaie design biedt PROTECT een veilig gevoel, een ultiem comfort, vele jaren gebruiksplezier en dito gemak. “De veiligheidscomponenten voldoen aan de eisen van weerstandsklasse SKG2 en SKG3”, aldus Van Houten. “Daarnaast kunnen de sloten worden bediend met een sleutel of, in het geval van de Excellent-Line, via een motorslot dat met een speciale app zelfs op afstand te bedienen is. Een extra stukje gemak, waarmee we bewijzen de ontwikkelingen op het gebied van smart home op de voet te volgen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details