Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
De weg naar digitalisering is met de juiste partner vrij van iedere drempel
Matrix Software in huis heeft met hun softwareoplossingen al veel kozijnenfabrikanten geholpen om hun bedrijf te optimaliseren.

De weg naar digitalisering is met de juiste partner vrij van iedere drempel

Veel kozijnenfabrikanten weten heel goed wat ze willen, maar de weg er naartoe werpt drempels op. We hebben het over de digitalisering en het werken in de cloud. De voordelen zijn namelijk groot: centralisatie van gegevens, op afstand kunnen samenwerken – nu belangrijker dan ooit – en geld besparen door efficiënter te werken. Maar hoe maak je die digitaliseringsslag zonder dat je verzandt in processen waar je zelf geen expertise in hebt?

Simpel. Dan haal je Matrix Software in huis. Hun softwareoplossingen hebben al veel kozijnenfabrikanten geholpen om hun bedrijf te optimaliseren en integratie in de Cloud is voor Matrix Software gesneden koek. Kortom; een sterke partner van het eerste uur, die alle kennis en ervaring bezit om voor ieder bedrijf in de kozijnindustrie van meerwaarde te zijn.

All-in-one

Hans Storms, branchemanager kozijnindustrie bij Matrix Software, licht alles graag nog eens toe: “We hebben een digitale á la carte oplossing voor elk probleem. Onder de naam ‘All-in-one’ presenteren we een waaier aan mogelijkheden. Of het nu gaat om software voor CRM, ERP, MRP, relatiebeheer, orderbeheer, planning, werkvoorbereiding, aansturing, bestellen, tijdregistratie, nacalculatie, of BIM… We bieden voor elk facet de juiste software. En het spreekt voor zich dat onze softwaremodules naadloos met elkaar kunnen samenwerken. Juist die totaalintegratie uit één hand maakt ons betrouwbaar, snel en probleemloos.”

Matrix WebKozijn maakt het online leven gemakkelijk

De naam zegt het al. Matrix WebKozijn is de succesvolle cloud-based oplossing van het Nijmeegse softwarebedrijf. “Ook Matrix WebKozijn vind je terug in de ‘all-in one’ waaier, het biedt de mogelijkheid om online calculaties te maken en bestellingen te verrichten. Dat kan vanaf PC, tablet en smartphone. Wie graag een webshop in kozijnen wenst, of dit nu voor zakelijke of particuliere verkoop is, kan dit moeiteloos regelen in Matrix WebKozijn. Wie als fabrikant meerdere verkooppunten heeft, kan elke vestiging toegang geven tot Matrix WebKozijn, zodat in de showroom snel een goede offerte gemaakt kan worden. En gaat de bestelling door? Met één druk op de knop ligt hij bij de fabrikant”, aldus Storms.

De functionaliteit gaat echter nog verder. Storms: “Bestelde kozijnen kunnen direct verwerkt worden door MatrixKozijn en MatrixKozijn CNC om direct de machines aan te sturen. En het mooie is dat Matrix WebKozijn geïntegreerd binnen de eigen online omgeving kan draaien, zodat de software qua look and feel ook echt bij het bedrijf hoort.”     ′

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details