Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Digitale transformatie in raam-, deur- en gevelbouw zit in de lift

Digitale transformatie in raam-, deur- en gevelbouw zit in de lift

Nabeschouwing Fensterbau

Om voorop te blijven lopen in het zakenleven, is samenwerking met andere bedrijven onontbeerlijk. Op de beursstand van Orgadata lag dan ook duidelijk zichtbaar de focus op het partnerschap met andere softwarebedrijven, waaronder CAD-PLAN en T.A. Project. “En ook UNILINK, sinds vorig jaar onze dochteronderneming, staat voor het eerst op onze stand”, zegt directeur Paul Thyssen van Orgadata. 

Op zijn stand is het een komen en gaan van bezoekers, waarbij het opvalt dat er dit jaar ook veel bezoekers uit Nederland en België aanwezig zijn. Daarbij was er veel belangstelling voor de innovatieve softwareoplossingen die de digitale transformatie naar een nóg hoger niveau tillen. Waaronder Orgadata’s nieuwste product: Simply Tag. “Deze vinding brengt de industrie een belangrijke stap verder”, vertelt Paul. “Productiegegevens kunnen nu direct op het venster worden bevestigd en toegankelijk worden gemaakt via een QR-code. Hiermee helpt de Simply Tag onder meer bij CE-labeling, onderhoud en reparaties.”

Een andere innovatie waarmee Orgadata op de beurs uitpakte, is Logikal 12. “Onze experts hebben deze software volledig gereorganiseerd”, zegt de directeur. “Het projectcentrum, een nieuwe 3D-weergave in de elementinvoer en een geoptimaliseerd bedieningsconcept: met dit alles zet Logikal 12 nieuwe standaarden op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details