Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
DOE MEE MET FSC FRIDAY!

DOE MEE MET FSC FRIDAY!

Op 27 september 2019 vieren we verantwoord bosbeheer wereldwijd: FSC Friday!  Het is dé dag om te laten zien wat jij of jouw organisatie doet in het belang van de bossen. Een mooie gelegenheid ook om anderen te inspireren!

Dit jaar is het thema ‘Together we are FSC’. Samen kunnen we een verschil maken door FSC-producten te gebruiken én erover te communiceren!

1. Aandacht voor FSC Friday op 27 september via social media.

FSC bosbeheer heeft een connectie met 14 van de 17 Sustainable Development Goals. Als je kiest voor FSC hout of papier, dan draag je dus bij aan de SDG’s. In de campagne ‘Together we are FSC’ vertellen we verhalen die gekoppeld zijn aan de verschillende SDG’s. Dit jaar zetten we tijdens FSC Friday in op SDG13: Climate Action en SDG15: Life on land. Om hierover te communiceren kun je de materialen en de verhalen uit de campagne gebruiken, we hebben een een aantal materialen beschikbaar via de downloads onderaan deze pagina. Vergeet de #FSCFriday en #TogetherWeAreFSC niet!

2. Laat de positieve impact zien van jouw project of houtinkoop!

De Bosberekentool berekent hoeveel bos duurzaam wordt beheerd en beschermd dankzij jouw project of houtinkoop. Met het bijbehorende certificaat maak je dit naar buiten toe zichtbaar. Heb je voor een specifiek project uitgerekend hoeveel FSC-hout is toegepast? Dan helpen wij je graag verder met het maken van een certificaat.

3. Zelf een leuke actie organiseren?

Als organisatie zelf iets organiseren in de week van FSC Friday? We denken en doen graag mee! Zie hier enkele voorbeelden van vorig jaar. Wil je samen met ons invulling geven aan FSC Friday en heb je daarbij hulp nodig? Stuur een e-mail naar [email protected]. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details