Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Duitse specialist in aluminium profielsystemen opent verkoopkantoor Benelux
Het team van het nieuwe verkoopkantoor Benelux van OnLevel in het Friese Joure: Niels Wildschut , Nicole Spitse en Erwin Stegenga.

Duitse specialist in aluminium profielsystemen opent verkoopkantoor Benelux

Het Duitse OnLevel GmbH heeft voor bijna alle glastoepassingen de juiste profielen en bevestigingsmaterialen in huis. Ook bij Nederlandse en Belgische glas- en metaalverwerkers, interieurbedrijven en raam-/gevelbouwers is deze prominente fabrikant van hoogwaardige aluminium profielsystemen al sinds jaar en dag een vertrouwde naam. Op 1 oktober opende OnLevel in het Friese Joure een eigen verkoopkantoor voor de Benelux. “Daardoor staan wij vanaf nu nóg dichter bij onze Nederlandse en Belgische klanten en kunnen wij OnLevel in de Benelux nóg sterker in de markt zetten”, zegt Erwin Stegenga, die samen met Nicole Spitse en Niels Wildschut aan het roer staat van het nieuwe verkoopkantoor Benelux.

Sinds de oprichting in 2000 is het van Duitse oorsprong OnLevel GmbH groot geworden met een breed en hoogwaardig assortiment aluminium profielsystemen voor met name glazen balustrades en Franse balkons. Sinds een jaar of twee focust de profielspecialist daarnaast ook op andere profielvarianten, waaronder voor glazen schuifdeuren, glazen binnenwanden, glasklemmen en glashouders. Deze assortimentsuitbreiding is ook de centrale boodschap van de grootschalige marketingcampagne die OnLevel onlangs introduceerde. 

“Onder de titel ‘All around glass’ gaan wij hierbij in de komende tijd elke productgroep binnen ons assortiment nader belichten”, zegt Erwin Stegenga, die samen met zijn collega’s Nicole Spitse en Niels Wildschut het team vormt van het gloednieuwe verkoopkantoor voor de Benelux in het Friese Joure. 

Met de marketingcampagne ‘All around glass’ benadrukt OnLevel dat het zijn assortiment profielen en bevestigingsmaterialen voor glastoepassingen aanzienlijk heeft uitgebreid. (Beeld: Martin Rijpstra)

Geen taalbarrière

Om de toegenomen veelzijdigheid van ­OnLevel ook bij klanten in de Benelux extra onder de aandacht te brengen, komt de opening van het nieuwe verkoopkantoor in Nederland precies op het juiste moment, verduidelijkt Erwin. Zijn enthousiasme voor zijn nieuwe werkplek steekt hij niet onder stoelen of banken. Volgens hem brengt een eigen verkoopkantoor in de Benelux namelijk alleen maar voordelen met zich mee voor de verwerkers van de hoogwaardige profielsystemen: “Vanaf nu staan wij nóg dichter bij onze Nederlandse en Belgische klanten en kunnen wij OnLevel in de Benelux nóg sterker in de markt zetten. Er bestaat ook geen taalbarrière meer; wie ons belt, krijgt nu meteen een Nederlandstalige medewerker aan de lijn. Onze ervaring is dat klanten dat als zeer prettig ervaren. Het vaste aanspreekpunt voor onze Benelux-klanten is overigens onze kersverse medewerkster Nicole Spitse die onder andere verantwoordelijk is voor de orderverwerking en relatiebeheer.”

“Wat uiteraard niet verandert, zijn de snelle levertijden en het gebruikersgemak die van toepassing zijn op al onze gecertificeerde, innovatieve topproducten. We streven ernaar om onze profieloplossingen telkens beter en mooier te maken. Dat geldt bijvoorbeeld voor onze verpakkingen en extreem duidelijke montage-instructies. Dit alles komt samen in ons inmiddels bekende Plug & Play-concept waarbij we onze producten als voorgemonteerde kits bij de klant aanleveren; indien gewenst op maat, voorgeboord en gespoten in de gevraagde RAL-kleuren.”

Binnenkort wordt op de vestiging van OnLevel in het Duitse Emmerich het volledig geautomatiseerd magazijn in gebruik genomen.

Groeiambities

Het team van het nieuwe verkoopkantoor ­Benelux van OnLevel is enthousiast uit de startblokken geschoten. En volgens Erwin blijft het daar niet bij. “Onze ambitie is om de komende jaren onze omzet in de Benelux te vergroten en ons team verder uit te breiden.” 

Samen met zijn collega Niels Wildschut is ­Erwin al jarenlang verantwoordelijk voor de salesactiviteiten van OnLevel in de Benelux en een aantal andere exportlanden. ­“OnLevel beschikt over een fijnmazig internationaal netwerk, met onder meer verkoopvestigingen in Frankrijk, Engeland, Denemarken en Oostenrijk. Maar waar het dus nog aan ontbrak, is een eigen verkoopkantoor in de Benelux. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij deze belangrijke stap nu hebben kunnen maken!”, besluit hij.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details