Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Duurzaam deurbeslag en sanitairaccessoires uit eigen keuken
RVS glasdeurscharnier met RVS kappen.

Duurzaam deurbeslag en sanitairaccessoires uit eigen keuken

Agenturenfirma timmert internationaal aan de weg

Sinds de start in 2006, is CK Design International uitgegroeid tot de grootste agenturenonderneming van Nederland op het gebied van deurbeslag en sanitairaccessoires. Een puik resultaat waarmee business director én oprichter Erik van Geijn buitengewoon content is. Zéker als je kijkt naar de door het bedrijf vertegenwoordigde merknamen, zoals Assa Abloy, Planet, PBA, Krona-Koblenz en Mega. Tijd om lang bij het succes stil te staan, is er echter niet, zo meent de rasondernemer. Daarvoor is de verdere uitbouw van het private label en de eigen productiefaciliteit van CK Design International in China nét even te belangrijk…

Bepakt met een flinke brok praktijkervaring begon Erik van Geijn alweer zo’n 17 jaar geleden een mooi avontuur. De lancering van CK Design was het begin van een boeiende en succesvolle ondernemersreis, zo blijkt inmiddels. Want behalve op te treden als handelsvertegenwoordiger van diverse fabrikanten op het gebied van deurbeslag en sanitairaccessoires, is de firma ook op eigen titel druk in de weer met goede initiatieven. Tot ver over de grenzen. Daarover later meer. 

Eerst maar eens horen hoe CK Design (inmiddels met de toevoeging International) de wereldwijd verbreide klantenkring bedient. “Voor onze afnemers zijn we een one-stop-shop”, legt Van Geijn uit. “We bieden een complete range van producten en volgen de marktontwikkelingen op de voet. In de volle breedte willen we de beste zijn. Punt. Op het gebied van kwaliteit, maar ook als het gaat om betaalbaarheid, flexibiliteit en service. Het is met ons écht Nederlands zaken doen. Betrouwbaar, open, eerlijk. Maar ook pragmatisch en hartstikke transparant.”

RVS ‘heavy duty’ scharnier.

Eigen fabriek

Parallel aan het agentuurschap timmert CK Design International sinds enkele jaren op productgebied ook onder een heus private label flink aan de weg. Op kleine schaal en dichtbij huis gestart met de vervaardiging van artikelen, heeft het Apeldoornse bedrijf de armen en benen sinds 2020 enthousiast en vol ambitie uitgestrekt naar China. Hier beschikt CK Design International over een eigen hypermoderne productiefaciliteit waarbinnen dagelijks ongeveer 75 medewerkers actief zijn. 

“Binnen ons wereldje kent men ons vanwege de agenturen”, zegt Van Geijn, die zich mede-eigenaar van de fabriek mag noemen. “De markt weet welke expertise we in huis hebben en hoe we in onze business staan. Wat misschien nog níet bij iedereen bekend is, is dat CK Design International inmiddels ook over een eigen fabriek beschikt. Een plek waar we samen met onze klanten eigentijdse en duurzame producten op maat maken. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de productie, levering, montage en nazorg. In alle soorten en maten. Daarbij kun je onder meer denken aan scharnieren voor met name scheidingswanden. Maar ook aan glasdeursloten, glasdeurbeslag en deurgrepen. Hoogwaardige producten die we wereldwijd leveren en technisch zodanig zijn ontworpen en vervaardigd dat ze door de klant zonder problemen te gebruiken zijn. Bij dat alles zetten we natuurlijk stevig in op duurzaamheid. We zijn bijvoorbeeld druk bezig om onze producten geschikt te maken voor cradle-to-cradle. Onder andere door onze productiemethoden en de grondstoffen die we gebruiken nauwkeurig te analyseren. We blíjven zoeken naar groei en ontwikkeling.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details