Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
DX kogelstiftpaumelles onderdeel van eerste gasloze nieuwbouwproject

DX kogelstiftpaumelles onderdeel van eerste gasloze nieuwbouwproject

Voor de afwerking binnenshuis werd door Bouwburo Tauber uit Oudkarspel in samenwerking met A. Timmerman’s IJzerhandel B.V. gezocht naar een mooie oplossing met een stukje exclusiviteit. En dat werd de DX Kogelstiftpaumelle.

Traditioneel en modern.. 

Hoewel architectonisch gekozen is voor een tijdloze klassieke stijl is dit nieuwbouwproject alles behalve traditioneel. Plan Laan is zelfs het eerste project in Schagen dat gasloos wordt gebouwd! De appartementen waarborgen duurzaamheid en toekomst. De ramen en deuren zijn goed geïsoleerd, zodat de bewoners thuis, ondanks de drukte van het nabijgelegen centrum, volledig tot rust kunnen komen. Voor een modieuze afwerking is gezocht naar bijpassende deurscharnieren. 

‘De DX kogelstiftpaumelles passen goed in het totaalplaatje. Ze bieden de nieuwe bewoner een stukje exclusiviteit en de keuze uit twee varianten: Zwart gelakt of geborsteld RVS. Bovendien is de prijs en kwaliteitsverhouding van deze paumelles erg goed.’ aldus Marcel van A. Timmerman’s IJzerhandel B.V.

DX RVS kogelstiftpaumelle 

De RVS kogelstiftpaumelle van Dulimex is uniek in zijn soort. In 2018 is deze kogelstiftpaumelle uitgeroepen tot meest innovatieve PKVW product! De knoop van het scharnierblad is aan de boven- en onderkant volledig afgesloten waardoor deze paumelle, ondanks dat hij geen dievenpen heeft, toch over het SKG*** beschikt. Esthetisch gezien past deze paumelle door zijn strakke vormgeving ideaal in het moderne karakter van nieuwbouwwoningen. Het scharnier is zowel leverbaar in geborsteld RVS als zwart gelakt RVS.

Lees hier alles over het winnen van de Politiekeurmerk Veilig Wonen prijs.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details