Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Een isolerende voordeur zorgt voor meer wooncomfort

Een isolerende voordeur zorgt voor meer wooncomfort

Man, man, wat een winter hadden we! Te hoge buitentemperaturen voor de CV om aan te slaan, maar wél ieder weekend windkracht 8 op je gevel en tocht over de vloer! Vond jij het ook zo’n uitdaging om het een beetje comfortabel te houden in huis? Dan is het toch tijd om eens na te denken over een betere isolatie. Tip van CanDo: als je daarmee aan de slag gaat, vergeet dan vooral je deuren niet!

CanDo heeft diverse buitendeuren met een extra hoge isolatiewaarde in het assortiment. Je vindt ze in onze moderne series en herkent ze aan het – hoe kan het ook anders – comfort label. Deze deuren hebben een extra isolerende kern tussen twee aluminiumplaten. Meer dan voldoende om kou buiten te houden. Da’s 1.

Isolerende voordeur

2. Tocht over de vloer, daar kun je met deze deuren ook iets aan doen. De aluminiumplaten voorkomen dat de deur kromtrekt. Dat scheelt een heleboel potentiële tochtkieren! Voor de tochtkieren die niet te vermijden zijn (de voordeur moet toch kunnen bewegen…) heeft CanDo bovendien allerlei extra’s: een tochtvaldorpel, tochtprofielen en zelfs een tochtafsluiter voor de brievenbus. Die kun je zelf monteren, je kunt het ook laten doen met de CanDo All Inclusive service. Je ziet: we zijn niet voor één (tocht)gat te vangen, maar voor allemaal.

Kortom: wil jij dat kou en tocht (en aankomende zomer ongetwijfeld weer extreme hitte) stopt bij de buitendeur? Of wil je op de verjaardag van de buurman ook kunnen meepraten over het verduurzamen van je huis? Ga dan gauw aan de slag met isolerende deuren.

P.s. Hadden we al genoemd dat de deuren ook heel mooi zijn?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details