Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Eenvoudige bevestiging van glaslatten en plinten

Eenvoudige bevestiging van glaslatten en plinten

Nieuwe glaslatschroef in meerdere varianten

Gebarsten latten, geen grip met de schroevendraaier of een onnauwkeurige afwerking, zijn vaak vervelende bijverschijnselen bij de montage van glas-latten op kozijnen of plinten op een houten vloer.

HecoDe HECO-TOPIX glaslatschroef is speciaal ontworpen voor de montage van smalle latten.

Daarom heeft HECO-Schrauben, de Duitse schroevenspecialist, speciaal voor de bevestiging van smal profielhout en vloerplinten de HECO-TOPIX glaslat- en vloerschroef ontwikkeld. Dankzij de kleine lenskop en gepatenteerde punt, kan de schroef snel en precies, zonder voorboren, gemonteerd worden.

De HECO-TOPIX glaslatschroef is ontwikkeld voor dunne en smalle latten die weinig ruimte bieden voor het inschroeven van een schroef. De schroef beschikt over een speciale punt, die naast een precieze aanzet, het inschroeven van de schroef mogelijk maakt zonder voor boren. Daarnaast vermindert zij het splijten van het hout, zodat de gebruiker de schroef aan de rand kan inschroeven. Door de snelle stijging van de schroefdraadspoed kan de schroef snel ingedraaid worden en is het inschroefdraaimoment maar klein. De kleine lenskop zorgt voor een mooie afwerking en dankzij de free­sribben onder de kop verzinkt de schroef zonder splintervorming in het hout. Doordat de glaslatschroef over een T-drive beschikt, heeft de gebruiker veel grip tijdens het inschroeven van de schroef en kost het weinig moeite om de schroef te bevestigen. De HECO-TOPIX glaslatschroef is verkrijgbaar in de afmetingen 3,5 x 30-60 mm, (blauw verzinkt) en 3,5 x 30-40 mm, (geel verzinkt). Voor het gebruik in een vochtige omgeving of buiten bestaat de edelstaal variant A2  3,5 mm x 40 mm.  

Tekst en Beeld: HECO
Uitgelichte afbeelding: 
De HECO-TOPIX-schroef voor glaslatten maakt het mogelijk om dicht bij de rand te werken zonder voor te boren en zij vermindert effectief het splijten van het hout.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details