Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Eindklant én producent halen er voordeel uit
Een producent kan zijn klanten met slechts een kleine investering profielen en lijsten met dubbelzijdige tape aanbieden: een totaaloplossing, die eenvoudig gemonteerd kan worden.

Eindklant én producent halen er voordeel uit

In de bouw moet men wel vaker geëxtrudeerde en kunststof lijsten en profielen verlijmen. Omhulsels, kabelgoten, verstevigingsprofielen, raamlijsten, decoratieve elementen, …, om er maar een paar te noemen. Zelfklevende tapes zijn dan ook een onmisbare tool in de hedendaagse bouwsector. Al tientallen jaren bewijzen de dubbelzijdige tapes van tesa® hun hoge kwaliteit bij een groot aantal montagetoepassingen.

Er zijn veel redenen waarom dubbelzijdige tapes van tesa® de ideale oplossing zijn voor het bevestigen van allerlei lijsten en profielen in de bouw. Zo onderscheiden zelfklevende tesa® tapes zich door hun grote kleefkracht, zelfs op moeilijke materialen en hun zeer hoge aanvangshechting. Ze kunnen ook op een snelle en eenvoudige manier aangebracht worden, waardoor de productiviteit en efficiëntie gevoelig verbeterd wordt. Bovendien is het een niet-giftige bevestigingsmethode, waarmee men op een onzichtbare en propere manier elementen met elkaar kan verlijmen. 

De zelfklevende tesa® tapes onderscheiden zich door hun grote kleefkracht, zelfs op moeilijke materialen en hun zeer hoge aanvangshechting.

“We bieden een breed gamma aan dubbelzijdige tapes, die voldoen aan de hoge eisen op vlak van hechting, uitstekend bestand zijn tegen onder meer UV-stralen en ook nog eens eenvoudig te monteren zijn”, vertelt Nicolas Magnant, één van de experten van tesa® voor de bouwprofessional. 

“Profielen en lijsten die klaar zijn voor montage, voorzien van een tape, hebben ook hun voordelen voor de producent. Die kan zijn klanten immers een afgewerkt product met meerwaarde aanbieden en versterkt ook zijn positie op de markt. Daarvoor moet hij slechts beperkt investeren en de productiviteit op de werkvloer blijft behouden én wordt in veel gevallen zelfs verbeterd. We bieden onze klanten immers de nodige tools, waarmee ze de tapes eenvoudig en snel op de profielen en lijsten kunnen aanbrengen.”

tesa® levert niet alleen hoogwaardige tapes, de specialisten van de firma ondersteunen bouwprofessionals en eindklanten ook bij de keuze van het juiste product voor hun specifieke toepassingen. De producten worden grondig en met succes getest bij de fabrikant zelf én door derden. 

“We blijven ook investeren in de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en de optimalisatie van onze bestaande producten”, sluit Magnant af. “Zo kunnen we steeds weer inspelen op de behoeften en eisen van de klanten in alle sectoren, ook in de bouw.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details