Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Gedreven door ervaring, gebeten door vernieuwing

Gedreven door ervaring, gebeten door vernieuwing

Passie, vakkennis, kwaliteit, innovatie … ze vormen één voor één belangrijke sleutels tot het succes van een firma. Claerhout Aluminium uit Harelbeke is al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner voor professionals in de bouw: schrijnwerkers, aannemingsbedrijven, de dakdekkers. Hun sterke reputatie steunt op de dagdagelijkse inzet om hun klanten de best mogelijke kwaliteit op vlak van product en service te bieden. Op Polyclose zet de firma de gevelbekleding en het algemene plooiwerk in de kijker.

Claerhout Aluminium werd opgericht in 1982 en is gespecialiseerd in de verwerking en toelevering van aluminium muurafdekplaten en raamdorpels, gevelbekleding, dakrandprofielen, dakafwerking, regenafvoeren en plooiwerk.

“We maken gebouwen waterkerend met onze aluminium oplossingen. Jaarlijks werken we zowat driehonderdvijftig projecten af en daarvoor gebruiken we driehonderdvijfenzeventig ton aluminium”, stelt sales manager Christophe Rebry.

“De klant staat bij ons centraal. Deze kan een beroep doen op een team van enthousiaste en ervaren medewerkers, die dagdagelijks klaarstaan om hun wensen om te zetten naar een geschikte oplossing. We ontwikkelen en produceren, maar hebben ook een eigen plaatsingsdienst.”

Referentieprojecten zijn onder meer het nieuwe ziekenhuisgebouw van AZ Delta in Rumbeke, het station van Blankenberge, Het H-Hartcollege in Waregem en basisschool Les Trèfles in Anderlecht, de appartementen van Lake View en Ernest Solvay in Brussel en heel wat andere appartementsgebouwen en andere projecten in Vlaanderen en Wallonië.

Claerhout Aluminium is gespecialiseerd in de verwerking en toelevering van aluminium muurafdekplaten en raamdorpels, gevelbekleding, dakrandprofielen, dakafwerking, regenafvoeren en plooiwerk.

 

Gevelbekleding en plooiwerk

De vraag naar de productie en montage van gevelbekleding én algemeen plooiwerk neemt gestaag toe en daarom pakt de firma ook met die twee troeven uit op Polyclose.

“Steeds vaker krijgen we van grote en minder grote aannemingsbedrijven opdrachten om aluminium gevelbekleding uit te voeren en te plaatsen. We beschikken daarvoor over ervaren projectleiders en plaatsingsteams én investeerden ook in een poedercoatinglijn, waardoor we klanten steeds de gewenste RAL-kleuren en korte productietijden kunnen garanderen. Meestal werken we met aluminium platen van 3000 x 1500 mm en plooien we diktes van 1.5, 2, 3 en 4 mm”, geeft de sales manager aan.

“Het algemene plooiwerk omvat onder meer U, L en Z-profielen. Dagelijks verwerken we opdrachten van Belgische schrijnwerkers gaande van dorpels tot raamkaders. Productietijden van maximaal 10 werkdagen voor plooiwerken in de gewenste RAL-kleur zijn vanzelfsprekend. Als lakafwerking kunnen klanten kiezen uit structuur, glans of mat.”   

POLYCLOSE – STAND 1111

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details