Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
GERDES GmbH – Ontmoet ons op de Schüco stand, STANDNR 1310

GERDES GmbH – Ontmoet ons op de Schüco stand, STANDNR 1310

Kozijnen en deuren van de Duitse Schüco Premium Partner

Al 45 jaar is Gerdes, in Nederland ook “Gerdes Kozijnen” genoemd, een gerenommeerde fabrikant van Schüco kozijnen, deuren en schuifpuien in kunststof voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Daarnaast produceert Gerdes ook aluminium kozijnen, deuren, brandwerende deuren, vouwwanden, hefschuifpuien en gevels in Schüco-kwaliteit. Het team van Duits-Nederlandse specialisten maakt Gerdes tot een betrouwbare partner voor dealers, verwerkers, architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en bouwkundige adviesbureaus in Duitsland en Nederland, zoals de meeste lezers reeds hebben ervaren.

Gerdes directie: Thomas Gerdes (l) en Peter Simon-Höke (r)

Bij 45 jaar toonaangevende verwerker van Schüco producten

De fabrikant is al decennia lang Schüco Premium Partner en een van de toonaangevende verwerkers van Schüco producten in Duitsland en Nederland. Momenteel produceert Gerdes ca. 55.000 kozijnen, deuren en schuifdeuren per jaar met 100 medewerkers op vier vestigingen. Recent is er een nieuwe productiefaciliteit in gebruik genomen, waar op 3.700 m² met modernste machines kunststof kozijnen en deuren op maat vervaardigd worden.

Nieuwe productiehal in Lengerich, 40 km van de Nederlandse grens

Duurzaam en energie-efficiënt bouwen met Gerdes

De Schüco producten van de Duitse fabrikant scoren hoog op het vlak van warmte-isolatie, energie-efficiëntie en inbraakwerendheid. Als 100% recyclebaar materiaal voldoen de aluminium producten van Gerdes bovendien aan de hoogste eisen van de circulaire waardeketen en de internationale Cradle-to-Cradle-normen. Ook op het gebied van barrièrevrije oplossingen voor mensen met een beperking of senioren is Gerdes de juiste partner. Zo was de fabrikant de eerste Schüco partner wereldwijd die een elektrisch aangedreven hefschuifsysteem type Schüco LivingSlide vervaardigde. 

Elektrisch aangedreven hefschuifsysteem type Schüco LivingSlide (© Schüco International KG)

Ontmoet Gerdes op Polyclose 2022

Gerdes heeft geen eigen stand op Polyclose. Het team verwelkomt u echter graag op de Schüco-stand 13.10 in hal 1 en laat u de nieuwste aluminium systemen van Schüco zien!

Meer informatie vindt u op: https://gerdes-fenster.de/nl/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details