Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Gerdes op RENOVATIEbeurs – dit was RENOVATIE 2022

Gerdes op RENOVATIEbeurs – dit was RENOVATIE 2022

Van 17 t/m 19 mei 2022 vond de 7e editie van de vakbeurs RENOVATIE in ’s Hertogenbosch plaats. De RENAVATIEbeurs is hét B2B evenement voor sneller, eJciënter en omgevingsvriendelijker renoveren in Nederland. Wij waren er als exposant op de NRW-stand aanwezig – op uitnodiging van NRW.Global Business (maatschappij ter bevordering van de buitenlandse handel) ism met de DNHK (Duits-Nederlandse Handelskamer).

Duitse bedrijven tijdens RENOVATIEbeurs

Duurzaam bouwen en innovatieve oplossingen voor gevels en design speelden een hoofdrol op de NRW-stand op de vakbeurs. Als één van tien NRW-bedrijven uit de bouwsector waren wij met twee collega’s (Anthonius Gabeler, Ryan Plettenburg) aanwezig, om informatie over actuele bouwtrends uit te wisselen, contact te houden en kennis te maken met Nederlandse bouwbedrijven, architecten en projectontwikkelaars. Maar ook om ervaringen te delen met mede-NRW-bedrijven op het gebied van de bouw in Nederland.

Duurzaam en energiezuinig bouwen met Gerdes Kozijnen

Tijdens een paneldiscussie in het beursprogramma doceerde onze inmiddels bij DNHK bekende account manager Anthonius Gabeler bovendien over recyclebare en energiebesparende kozijnen en deuren van kunststof en aluminium, en onze duurzame productie en productlevenscyclus. Onze producten en oplossingen hebben veel bijval gevonden en waren ook van groot belang in de volgende gesprekken op en nà de beurs!

Uitbreiding met nieuwe productiehal biedt perspectief voor zakenrelaties

“We hebben vele ervaringen en informatie uitgewisseld op het gebied van zaken doen met de Nederlandse bouw. Bovendien konden wij de contacten met bestaande en nieuwe klanten onderhouden, die op de stand langskwamen en die erg geïnteresseerd zijn in een langdurige samenwerking met ons als een van de oudste Premium Schüco Partner”, zo Anthonius Gabeler. En hij voegt toe: “Het feit dat de bouw van onze nieuwe productiehal van 3.700 mÇ eind van deze zomer afgerond zal zijn, biedt bovendien perspectief voor onze bestaande en komende zakenrelaties!”

Heeft u de netwerkmogelijkheden met ons tijdens de beurs gemist? Dan neem gerust contact met ons op en vraag naar Anthonius Gabeler:
Telefoon: 05904 96993-19
Email: info@gerdeskozijnen.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details