Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

Het TECHWIN-team wenst jullie een gezond en succesvol 2021.

Unknown

13 januari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Maandelijks stuurt TECHWIN  interessante tips voor het automatiseren, digitaliseren en optimaliseren van jullie schrijnwerkerij. Het begin van dit jaar is hét ideale moment om even terug te blikken op de meest gelezen artikels uit een aanbod van ondertussen meer dan 50 tips:

Van slimme naar visuele fabriek​

Iedereen heeft de mond vol van “Industrie 4.0”, een trend van automatisering en gegevensuitwisseling bij industriële fabricagetechnieken. Ook in je schrijnwerkerij kan het productieproces online aangestuurd worden. 
Lees meer

Bespaar tijd en geld met een optimaal bokkenbeheer​

Iedere schrijnwerkerij die zelf bokken heeft ,  kent de problematiek: waar zijn ze toch allemaal naartoe? Ook als je zelf regelmatig bokken krijgt van je leveranciers weet je dat het beheren- of beter het niet beheren- je tijd en geld kan kosten. Daarom is een gespecialiseerde functie binnen je ERP-softwarepakket meer dan handig.
Lees meer

Nacalculatie van al uw projecten​

Nacalculatie, hoe begin je er aan? Verkoopprijzen zijn ofwel gebaseerd op marktconforme marktprijzen ofwel berekend vanuit een voorcalculatie op basis van de gebruikte materialen, het ingezette materieel en de werktijden met de nodige marges voor risico en winst. In beide gevallen is een goede nacalculatie van uitermate belangrijk 
Lees meer

Nacalculatie: Registratie van werktijden​

Een goede tijdsregistratie gekoppeld aan je operationele planning helpt je snel op weg om ook de juiste toewijzing te maken op weg naar een correcte nacalculatie.
Lees meer

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details