Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Innovatieve IT-oplossingen voor transparante en korte workflows

Innovatieve IT-oplossingen voor transparante en korte workflows

‘Wij organiseren bedrijven’: zo luidt de centrale doelstelling van Klaes GmbH & Co. KG en is tevens het motto voor de aanwezigheid van dit bedrijf op de FENSTERBAU FRONTALE 2024. De marktleider uit Bad Neuenahr-Ahrweiler presenteert innovatieve IT-oplossingen voor intelligente digitalisering, zodat klanten op de lange termijn kunnen profiteren van transparante en korte workflows.

“De wereldwijd toonaangevende beurs in Neurenberg is een belangrijke bouwsteen voor onze leidende positie in de markt, dus we zijn erg blij dat deze weer gewoon plaatsvindt”, zegt Miriam Berzen, Managing Director van Klaes. “Hoewel de afgelopen jaren ook zeer succesvol waren, is deze beurs onmisbaar voor het initiëren van nieuwe nationale en internationale zakenrelaties en het onderhouden van contacten met klanten en partnerbedrijven.”

Klaes e-prod horizon: de nieuwe ontwikkeling is al succesvol in gebruik genomen.

Verhogen efficiëntie

De focus op het organiseren van bedrijfsprocessen betekent dat alle processen in de waardeketen aan bod komen. “End-to-end digitalisering is precies ons thema”, zegt Lars Klaes (Managing Director Klaes) over de huidige markteisen. “Daarom ontwikkelen we onze oplossingen op alle gebieden intensief om de efficiëntie van onze klanten verder te verhogen. Eigen productie en extra inkoop moeten optimaal afgehandeld kunnen worden – ongeacht de grootte”, zo omschrijft hij zijn ontwikkelingsstrategie. 

De volgende producten en diensten van Klaes beleven hun première op de FENSTERBAU FRONTALE 2024:

Klaes e-prod horizon
Deze nieuwe ontwikkeling combineert de uitermate diverse toepassingsgebieden in productie en logistiek met nieuwe vrijheid voor individueel maatwerk. Het is gebaseerd op innovatieve IT-technologie voor uitgebreide web-, mobiele en desktopoplossingen. De eerste proefprojecten zijn al van start gegaan en naast de nieuwe look zijn klanten ook erg blij met het gemak waarmee ze zelf veranderingen kunnen doorvoeren met behulp van de on-board tools. Tegelijkertijd zorgt de nieuwe programma-architectuur ervoor dat Klaes veilige en probleemloze ondersteuning kan bieden tijdens lopende werkzaamheden.

Materiaalbeheer
De eerste uitbreidingsfase van deze compleet nieuwe ontwikkeling wordt gepresenteerd in Neurenberg.  Doelstelling was om de zeer dynamische planningseisen van de industrie optimaal te integreren in de totale workflow van Klaes. Met andere woorden, om te zorgen voor de noodzakelijke geautomatiseerde uitwisseling van informatie met alle betrokken bedrijfsonderdelen. Deze oplossing is daarom ook gebaseerd op het nieuwe Klaes-platform, dat de efficiënte basis vormt voor alle toekomstige ontwikkelingen.

Alu plus
Deze oplossing is bedoeld voor aluminium raamfabrikanten die hun volledige workflow in één software in kaart willen brengen – samen met alle andere materiaalsoorten. De Klaes premium, professional en vario raamoplossingen zijn nu beschikbaar met een nieuwe basis voor machineverbinding. Naast de speciale technische en organisatorische vereisten van dit type materiaal, voldoet dit ook optimaal aan de vereisten van geautomatiseerde productie.

Klaes cRM oplossing
Deze sterk geïntegreerde oplossing maakt efficiënt verkoopbeheer mogelijk met snelle en eenvoudige toegang. De voorgedefinieerde bidirectionele gegevensuitwisseling maakt een gestandaardiseerde, industriespecifieke ‘out of the box’- werkwijze mogelijk en vermijdt zo het gebruikelijke uitgebreide maatwerk voor dergelijke projecten. Verder maatwerk is echter nog steeds mogelijk.

Configurators
Growe/Roltex is de nieuwste web-verbinding in de rolluiksector. Dit betekent dat gegevens van zes verschillende leveranciers nu rechtstreeks in het positieregistratiesysteem kunnen worden opgenomen. Voorheen waren dat er vier voor toegangsdeurpanelen. De verbinding met Pirnar heeft de speciale eigenschap dat complete voordeurelementen geconfigureerd en ‘overgetrokken’ kunnen worden.

Klaes cRM oplossing: efficiënt verkoopmanagement ‘out of the box’.

De oplossingen van Klaes zijn ontworpen om de verschillende bedrijfsprocessen zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit geldt met name ook voor bestaande oplossingen, die daarom consequent worden doorontwikkeld. Om ervoor te zorgen dat deze ook doorlopend door klanten worden ontvangen, is het op lange termijn kunnen updaten van alle oplossingen een centraal doel van Klaes. 

Hal 1 Stand 348

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details