Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Interessante introductie van verschillende bevestigingsvarianten

Interessante introductie van verschillende bevestigingsvarianten

Op de komende Polyclose in Gent, zet deurscharnierspecialist Dr. Hahn zijn expertise op het gebied van bevestigingstechniek in de schijnwerpers.

De nadruk ligt op de prestaties van een verschroeving in de opdek van de kunststofprofielen. Deze bevestiging wordt toegepast bij de KT-Rollenbandscharnieren KT-RN en KT-RKN. Dit scharniertype is zowel in 2- als 3-delige uitvoering beschikbaar voor een brede waaier aan profielvarianten. Een zeer belangrijk voordeel van deze bevestigingswijze is het feit dat de dichting niet dient onderbroken te worden, wat vanzelfsprekend resulteert in een zeer goede wind- en waterdichtheid. De Hahn Rollenbandscharnieren zijn eveneens zeer comfortabel verstelbaar in 6 richtingen.  

Hahn Rollenband KT-RKN met opdekverschroeving.

De grotere KT-RN scharnieren zijn SKG getest en behaalden een 2-sterrencertificaat, waardoor ze probleemloos kunnen toegepast worden op inbraakwerende elementen. Alle KT-Rollenbandscharnieren zijn zowel in poederlakuitvoering (RAL kleuren)  alsook in EV1 anodisatie en de nieuwe Hahn Trinox uitvoering verkrijgbaar. De Trinox look benadert zeer sterk de geborstelde roestvrijstaal optiek.    

Meer informatie vindt u op: www.dr-hahn.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details