Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Maar ook meer isolatie!
De slimme constructie zorgt voor een fraai aanzicht.

Maar ook meer isolatie!

Nieuwe stolpdeuroplossingen voor optimaal wooncomfort én ultieme veiligheid

Tijdens de HoutPro+ in ’s-Hertogenbosch heeft SIEGENIA Benelux twee nieuwe producten gepresenteerd aan het grote publiek. Zowel het BS90 innovatieve openslaande houtendeurenconcept als het nieuwe HS slim-schuifsysteem werden zeer enthousiast ontvangen. Met name de talloze mogelijkheden, de eenvoudige bediening, de efficiënte verwerking én de uitstekende akoestische, thermische en inbraakwerende prestaties werden door de bezoekers op prijs gesteld.

Tijdens de HOUTPROPLUS beurs in ’s-Hertogenbosch heeft SIEGENIA Benelux twee nieuwe producten gepresenteerd aan het grote publiek.

Één type, talloze mogelijkheden

Na een periode van twee jaar waarin mensen volop aandacht aan renovatie en investering in de eigen woning hebben besteed, komt ­SIEGENIA met nog meer wooncomfort. Het beste van twee type houten deuren wordt samengevoegd tot een nieuw houtendeuren­concept: de BS90-stolpdeuroplossing. 

Deze is zowel toepasbaar in naar binnen als naar buiten draaiende stolpdeuren en kent veel voordelen. De bascule handgreep met push-button maakt de bediening bijzonder eenvoudig. De sluitlijst is bovendien in het midden van de deur gepositioneerd en heeft uiterst gunstige afmetingen. Dankzij een optimale dichting beschermt de deur tegen hinderlijk geluid en verbetert deze tegelijkertijd de warmte-isolatie, wat in deze tijd met de hoge gasprijzen van extra meerwaarde is voor de consument.

Zowel het BS90 innovatieve openslaande houtendeurenconcept als het nieuwe HS slim-schuifsysteem werden zeer enthousiast ontvangen.

Eenvoud voor de verwerker

De BS90-stolpdeuroplossing is perfect uit te rusten met de meerpuntssluitingen AS3600 en AS2750 met zelfsluitende werking. De zelfvergrendeling verhindert het openbreken en ontwrichten van de deur en gaat tocht sterk tegen. Ook aan de verwerkers is gedacht: de vernieuwde KFV-stolpdeuroplossing is dankzij het inzetstuk van de dagschoot uitwisselbaar met het wegklapbare AT-stuk of een elektrische sluitplaat. Bovendien is het opzetstuk inkortbaar, rechts en links bruikbaar en toepasbaar met deurhoogtes van 1.870-2.800 mm.

Nieuw schuifdeursysteem voor open wonen

Het nieuwe hef-schuifsysteem PORTAL HS slim voor elementen van hout en hout-aluminium verbindt binnen met buiten. Dit innovatieve systeem maakt het mogelijk om open ruimtes te creëren, waarbij de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Hiermee levert SIEGENIA een belangrijke bijdrage aan het wooncomfort én de gezondheid van bewoners. 

Slimme constructie, fraai aanzicht

Het doordachte hef-schuifsysteem past perfect bij de moderne architectuurtrends, die insteken op het binnenhalen van de natuur en het optimaal binnenlaten van licht. Het zijn effecten die versterkt worden door de toepassing van hout en de combinatie van hout en aluminium. Meest kenmerkend is echter het zeer smalle profiel van slechts 60 mm. De slimme constructie zorgt voor een fraai aanzicht. Uniek in dit kader is ook de verdekte stootdemper, die nagenoeg onzichtbaar in de geleidingsrail is weggewerkt. Qua bediening is de Portal HS al even slim. Het systeem biedt het vertrouwde comfort van handmatige bediening en kan met alle gemotoriseerde hef-schuifaandrijvingen van ­SIEGENIA gecombineerd worden. 

Het doordachte hef-schuifsysteem past perfect bij de moderne architectuurtrends, die insteken op het binnenhalen van de natuur en het optimaal binnenlaten van licht. Bovendien worden optimale dichtheidswaarden geborgd.

Bovendien is de Portal HS optioneel te voorzien van inbraakwering tot SKG**. Een extra zekerheid, die gecompleteerd wordt met optimale dichtheidswaarden. Zo heeft het systeem bijvoorbeeld een waterdichtheid van klasse 9A. Net als het innovatieve openslaande houtendeurenconcept is het nieuwe HS slim-schuifsysteem zeer eenvoudig en efficiënt te verwerken. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details