Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuw scharnier voor blokprofielen

Nieuw scharnier voor blokprofielen

Smalle profielen maken de deur elegant, maar maken het niet makkelijk voor de scharnieren, waarvan verwacht wordt dat ze levenslang meegaan, zelfs gemonteerd op schuine vlakken, verdiept liggende profielen of in combinatie met extreem hoge opdekhoogtes.

Het hiervoor ontwikkelde, robuust, maar elegante Hahn KT-B 6R scharnier kan op zowat alle blokprofielsituaties toegepast worden en is zeer eenvoudig in zes richtingen traploos te verstellen.

Voor intensief gebruik, ook bij u thuis

Het Hahn KT-B 6R scharnier wordt voornamelijk gebruikt voor naar buiten draaiende deuren in de woningbouw. De uit geëxtrudeerd aluminium vervaardigde scharnierdelen kunnen hoge gewichten probleemloos aan en het scharnier werd in de hoogste scharnierklasse (Klasse 14) volgens norm EN 1935:2002.

In zes richtingen verstelbaar

Nieuw is de hoogteverstelling die zowel naar boven als naar beneden + 4 mm en – 3 mm kan versteld worden. De horizontaalverstelling werd uitgebreid tot +/- 6 mm en de dichtingsaandruksmogelijkheden bedragen  +/- 2,5 mm. Alle verstellingen kunnen door één persoon uitgevoerd worden bij een ingehangen vleugel en zonder de bevestigingsschroeven te lossen. De originele Hahn KT-Fix bevestiging zorgt voor een zeer stabiele situatie..

Gemaakt voor een permanent gebruik

Zelfs na meerdere jaren zorgen de geharde pen en hoogwaardige slijtagevrije kunststofonderdelen voor een probleemloos functioneren van de deur. zelfs bij extreme weersomstandigheden. Alle onderdelen worden gefixeerd in de scharnierdelen  wat een groot voordeel betekent bij transport en montage. Ook werd het Hahn KT-B 6R scharnier goed bevonden door het SKG-Instituut voor toepassingen op inbraakwerende elementen.

Opdekhoogtens tot +/- 10 mm kunnen bediend worden. Het Hahn KT-B 6R scharnier is onmiddellijk bestelbaar. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details